Indholdsfortegnelse:

Hilary Duffs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Hilary Duffs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Hilary Duffs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Hilary Duffs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Hilary Duff The Chase Final Chapter 2024, Kan
Anonim

Hilary Duffs nettoværdi er $25 millioner

Hilary Duff Wiki Biografi

Hilary Erhard Duff blev født den 28. september 1987 i Houston, Texas USA, og er en skuespillerinde, sanger, filantrop og sangskriver - en talentfuld allround-artist med lige så mange succeser, som hun har aktive professionelle felter, muligvis bedst kendt for sit breakout rollen som den titulære Lizzie McGuire i Disney Channels teen-sitcom "Lizzie McGuire", har Duff siden forgrenet sig til forskellige andre underholdningsområder, herunder en succesfuld karriere som popsanger og sangskriver.

Så hvor rig er Hilary Duff? Fra midten af 2016 har autoritative kilder anslået, at Hilary har en nettoværdi på over $25 millioner, primært bygget på hendes evne til at stræbe efter og opnå ekspertise inden for både skuespil og sang; Duff er stadig et af verdens mest genkendelige teenageidoler.

Hilary Duffs nettoværdi på $25 millioner

Hilary Duff begyndte tidligt at spille - på deres mors opmuntring deltog Hilary og hendes søster, Haylie Duff, i forskellige sang-, skuespil- og danseklasser. Kun seks år gammel på det tidspunkt optrådte Duff – sammen med sin søster, dengang otte år gammel – i en turnerende "Nøddeknækkeren"-produktion i og omkring byen San Antonio. Fame fandt Hilary Duff hurtigt bagefter, og hun deltog i forskellige lokale tv-reklamer og optrådte endda (dog kun som en ukrediteret baggrundsskuespiller) i Hallmark Entertainments CBS-miniserie "True Women", som regnede skuespillerinderne Dana Delany og Angelina Jolie blandt sine hovedstjerner. Om et par år ville Duff blive tildelt prisen for unge kunstnere for "Bedste præstation i en tv-film eller pilot (støttende ung skuespillerinde)". Meantine Hilary blev hjemmeundervist, mens hun begyndte på sin skuespillerkarriere.

Hilary Duffs egentlige breakout-rolle skulle komme. I 2000, usikker på hendes skuespillerkarriere på grund af et nyligt fald fra NBC sit-com "Daddio", men ikke desto mindre støttet af sin mor, Duff prøvede til titelrollen i Disney Channels nye sit-com, "Lizzie MacGuire". Hilary Duff vandt rollen, og i løbet af de næste fire år ville det gøre hende til en stjerne - og et idol for teenagere overalt. Duff optrådte sammen med medskuespillerne Jake Thomas, Robert Carradine og Lalaine og fortsatte med at være hovedskuespilleren for seriens to sæsoner, og også dens spinoff-komediefilm, "The Lizzie McGuire Movie". Showets og filmens økonomiske succes gjorde meget for at give Duffs nettoværdi et enormt løft og satte hende op til hendes fremtidige karriere.

I løbet af de næste mange år optrådte Hilary Duff i adskillige andre film, såvel som forgrenede sig ind i musikindustrien. Duff var hovedrolleindehaveren i den romantiske teenagekomedie "A Cinderella Story" fra 2004, også med Jennifer Coolidge og Chad Michael Murray, og i jagten på en karriere inden for popmusik, skrev Duff også under med pladeselskabet "Hollywood Records", og udgav flere albums - hvoraf det første, "Metamorphosis", blev RIAA-certificeret som platin tre gange. I øjeblikket er Duff indstillet til at optræde i den nye sit-com fra instruktøren af "Sex and the City", Darren Star, med titlen "Younger", også med Sutton Foster i hovedrollen.

Så hvor rig er Hilary Duff? I øjeblikket anslås Duffs nettoværdi af autoritative kilder til at nå op til $25 millioner dollars, mest på grund af Duffs succesrige karriere som skuespiller og sanger, dog ikke helt – Duff ejer også to tøjserier, hvoraf den ene er i samarbejde med “DKNY Jeans”, og en parfumelinje, der var en af USAs tre mest populære parfumelinjer i 2006.

I sit personlige liv giftede Hilary sig med ishockeyspilleren Mike Comrie i 2010, og de har en søn, men blev skilt i 2016. Med hendes rapporterede årsløn på omkring 12 millioner dollars har Duff råd til at vedligeholde et palæ i Beverly Hills med seks badeværelser, en pool og fem soveværelser. Duff ejer en lang række luksuriøse biler, herunder en Aston Martin DB9 og en Mercedes-Benz G500. Skuespillerinden er også involveret i flere velgørende organisationer, herunder "Kids with a Cause".

Anbefalede: