Indholdsfortegnelse:

Paul Wahlbergs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Paul Wahlbergs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Paul Wahlbergs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Paul Wahlbergs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Paul Wahlbergs nettoværdi er $1,5 millioner

Paul Wahlberg Wiki Biografi

Paul Wahlberg blev født i Dorchester, Boston, Massachusetts, USA. Paul Wahlberg er en kok, som er hovedgrundlaget for hans nettoformue, men han er kendt på grund af familieforhold til sine brødre Donnie Wahlberg og Mark Wahlberg, som er skuespillere/sangere, og for nylig begyndte Paul sammen med sine brødre at spille med i virkeligheden tv-serien "Wahlburgers" (2014-nutid) på A&E-kanalen.

Hvor meget er Paul Wahlbergs nettoværdi? Det blev rapporteret, at den samlede størrelse af hans rigdom er så meget som $1,5 millioner, akkumuleret fra hans evner som både kok og forretningsmand, gennem hans tv-show.

Paul Wahlbergs nettoværdi 1,5 millioner dollars

Til at begynde med blev Paul Wahlberg opvokset i Dorchester, Boston, Massachusetts i en stor familie med sine otte søskende. På det tidspunkt, hvor hans brødre Mark og Donnie drømte om den verdensomspændende berømmelse af skuespillere og sangere, brugte Paul det meste af sin tid i køkkenet og lavede mad. Mens han var elev på gymnasiet, arbejdede han som restauratør, hvilket senere udviklede sig til en meget succesfuld karriere, der hjalp Paul Wahlberg med at akkumulere sin nettoformue og blive millionær.

Efter eksamen fra gymnasiet arbejdede Paul Wahlberg i køkkenerne på forskellige restauranter for at få erhvervserfaring. Han var ansat på steder som Bridgeman's i Hull, The Four Seasons og The Charles Hotel. Hos Bridgeman's har Paul haft stillingen som chefkok i mange år, hvilket er en stor kilde til Wahlbergs nettoformue. Derefter åbnede han sin egen restaurant Alma Nova, hvor køkkenet var italiensk/middelhavsinspireret, og inkluderede Paul Wahlbergs signaturretter, såsom trægrillet mørbradbøf, stegt helleflynder, tagliatelli med korte ribben, sautered Prince Edwards Island muslinger og braiserede svinefrikadeller med polenta. Paul Wahlberg er kendt for at bruge friske råvarer i sine retter, herunder de friske skaldyr, som han får fra lokale fiskere.

I 2011 åbnede Paul sammen med sine brødre Donnie og Mark en afslappet restaurant og bar ved navn Wahlburgers. I øjeblikket tjener de i to områder: Boston, Massachusetts, USA og Toronto, Ontario, Canada. Denne forretning blev hovedemnet i reality-tv-serien "Wahlburgers" (2014-nu), der blev sendt på A&E-netværket. Serien fokuserer på det daglige liv i restauranten såvel som på relationerne mellem de vigtigste medvirkende. Seriens hovedstjerner er Paul og hans brødre samt deres mor Alma McPeck Wahlberg Conroy. Andre medvirkende er nevøen Brandon Wahlberg, flere barndomsvenner Henry Laun, Billy Leonard og Johnny Alves, Pauls assistent og manager Kari Burke og Donnies kone Jenny McCarthy. Showet har hovedsageligt modtaget positive anmeldelser fra kritikere, og det modtog også en nominering til en Emmy Award som Outstanding Unstructured Reality Program i 2014. En spin-off-serie baseret på forholdet mellem Jenny McCarthy og Donnie Wahlberg med titlen "Donnie Loves Jenny" bliver tilsyneladende snart udgivet.

Op til dato har "Wahlburgers"-franchisen tilføjet betydelige beløb til Paul Wahlbergs nettoværdi såvel som andre medlemmer af Wahlberg-familien.

Paul Wahlberg afslører ikke yderligere oplysninger om hans privatliv, hvoraf de fleste er tilgængelige for alle at se i tv-serien.

Anbefalede: