Indholdsfortegnelse:

Hill Harper Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Hill Harper Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Anonim

Francis Eugene Harpers nettoværdi er $1,5 millioner

Francis Eugene Harper Wiki Biografi

Født Francis Eugene Harper den 17. maj 1966 i Iowa City, Iowa, USA, men bedre kendt under sit optrædende navn, Hill Harper, er han film-, tv- og sceneskuespiller og forfatter. Harper er nok bedst kendt for sin rolle som Dr. Sheldon Hawkes i CBS's tv-show "CSI: NY". At bruge ni sæsoner i serien og medvirke i alle 197 afsnit tilføjede helt sikkert et betydeligt beløb til hans bankkonto. Han har været aktiv siden 1993.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Hill Harper er fra midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er Harpers anslåede nettoværdi 1,5 millioner dollars. Den internationale succes med "CSI: NY"-serien har hjulpet ham med at forbedre sin nettoværdi i stor stil, men han har også samlet en anstændig mængde på at spille på det store lærred.

Hill Harper nettoværdi $1,5 millioner

Hill Harper er en søn af Marilyn Hill, en anæstesiolog, og Harry Harper, en psykiater. Hill begyndte at optræde fra en alder af syv. Efter at have uddannet sig fra Bella Vista High School i 1984, studerede Harper på Brown University og dimitterede magna cum laude i 1992, og fire år senere dimitterede Hill med en J. D., cum laude, fra Harvard Law School. I det første år på Harvard mødte han Barack Obama på basketballbanen, og lige siden har de to været nære venner.

På trods af at have været meget succesfuld på college besluttede Harper at prøve skuespil og flyttede til Los Angeles. Hans første rolle var på et fjernsyn i 1993, men hans debut i en spillefilm kom i Spike Lees "Get on the Bus" i 1996. Lee kunne lide Hills talent og gav ham endnu en rolle to år senere i "He Got Game", med hovedrollen Denzel Washington. Gennem 1990'erne optrådte han også i produktioner som "Married with Children" (1993-1994), "Beloved" (1998) med Oprah Winfrey og Danny Glover i hovedrollerne og "Slaves Of Hollywood" (1999) blandt mange andre. Disse tidlige roller tilføjede nogle penge til hans rigdom, men han ville begynde at tjene endnu mere i de kommende år.

Med begyndelsen af 2000'erne nåede hans karriere et helt nyt niveau, da han begyndte at spille hovedroller i film som "The Skulls" (2000) med Paul Walker og Joshua Jackson, "Higher End" (2001) og "Kærlighed, sex og at spise knoglerne" (2003).

Efter at have medvirket i både uafhængige og mainstream-film, blev Hill Harper i 2004 castet i en rolle i det velrenommerede CBS's tv-show "CSI: NY". Ligesom andre CSI-serier fra franchisen var denne et hit på både det amerikanske og internationale marked, og Harpers rolle som retsmediciner, der blev kriminel efterforsker, var hans største og bedste hidtil. Showet sluttede i 2013, men Hill vandt NAACP Image Award for Outstanding Actor in a Drama Series tre år i træk (2008-2010), og showet tjente ham en stor del penge i løbet af ni sæsoner med udsendelser.

For at tale yderligere om sine bedrifter medvirkede Harper i "For Colored Girls" (2010) med Janet Jackson og Whoopi Goldberg, "1982" (2013), og senest i rollen som Special Agent Spelman Boyle i tv-krimidramaserien " Limitless" (2015-2016), og han vil også medvirke i filmene "Destined" (2016) og "Shadow Hill", som er planlagt til premiere i 2017.

Sammen med skuespillerkarrieren har den multitalenterede kunstner også skrevet flere bøger. Hans debut "Letters to a Young Brother: MANifest Your Destiny", blev udgivet i 2006, efterfulgt af yderligere fem udgivelser, herunder "The Conversation: How (Black) Men and Women Can Build Loving, Trusting Relationships." i 2010 og "The Wiley Boys" i 2011. Harper's "Letters to an Incarcerated Brother: Opmuntring, håb og helbredelse for indsatte og deres elskede" blev nomineret til en NAACP Image Award for fremragende litterært arbejde - non-fiction i 2014 Disse udgivelser har tilføjet betydelige beløb til hans nettoværdi.

Hill Harper støttede åbent præsident Barack Obama og deltog i en musikvideo "Yes We Can" i 2008. Han er medlem af Obama for America National Finance Committee. Harper blev diagnosticeret med skjoldbruskkirtelkræft i 2011, men behandlingen lykkedes, og han blev helbredt. Han har været i et romantisk forhold med Chloe Flower siden 2012.

Anbefalede: