Indholdsfortegnelse:

Colton Haynes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Colton Haynes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Colton Haynes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Colton Haynes nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Свадьба Колтона Хейнса и Джеффа Литема 2024, Kan
Anonim

Colton Haynes nettoværdi er $4 millioner

Colton Haynes Wiki Biografi

Colton Lee Haynes blev født den 13. juli 1988 i Andale, Kansas USA. Han er bedst kendt ikke kun for at være model, men også en skuespiller, der nok bedst er kendt for at have medvirket i rollen som Jackson Whittemore i MTV's dramaserie med titlen "Teen Wolf" (2011-2012) og spille Arsenal/Roy Harper i tv-serien "Arrow" (siden 2013). Han har været et aktivt medlem af underholdningsindustrien siden 2007.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig er Colton Haynes fra begyndelsen af 2016? Ifølge kilder anslås det, at den samlede størrelse af Coltons nettoformue er over 4 millioner dollars. Hans karriere inden for modellering såvel som hans karriere som skuespiller har givet ham en stor del af hans rigdom gennem tiden. Ud over dette har Colton optrådt i adskillige musikvideoer, og disse har også tilføjet hans nettoværdi.

Colton Haynes nettoværdi $4 millioner

Colton Haynes er søn af William Clayton Haynes og Dana Denise Mitchell og tilbragte sin barndom med fem søskende mellem Kansas, Arkansas, Texas, New Mexico og Florida, så han gik på tre forskellige skoler i tre stater, og til sidst dimitterede han fra Samuel Clemens High School i Texas.

I en meget ung alder begyndte Colton at tjene penge som børnemodel - hans første store job var i en reklamekampagne for Abercrombie & Fitch. Det var kun begyndelsen på hans modelkarriere, da han fortsatte med at arbejde med kampagner for andre kendte mærker, såsom Kira Plastinina, J. C. Penney, Ralph Lauren osv. Desuden har han også optrådt i magasinredaktioner for Teen Vogue og Arena. Hans nettoværdi begyndte at stige såvel som hans popularitet.

I 2007 formåede Colton også at overføre sine færdigheder til skuespil og tjente sin debutrolle som cafe-kid i filmen "Transformers" (2007), som blev efterfulgt af roller i tv-serierne "CSI: Miami" og "The Hills". Senere samme år var han til auditions for rollen som Edward Cullen i filmen "Twilight", men Robert Pattinson vandt til sidst rollen. Imidlertid fortsatte hans karriere, da han i 2008 var en rollebesætning i tv-serien "Pushing Daises" med Ares Kostopolous og "Privileged" som Alexander. Hans nettoværdi var helt sikkert stigende.

Fra 2008 til 2010 optrådte Colton i filmen med titlen "Always And Forever" (2009), der portrætterede Scott Holland, i tv-serien baseret på filmen "Look: The Series" (2010) i rollen som Shane. Han blev også castet i den kortvarige ABC-serie "The Gates" som Brett Crezski. Alle disse optrædener føjede meget til den samlede størrelse af hans nettoværdi.

I 2011 optrådte Colton i MTV-serien ved navn "Teen Wolf" i rollen som Jackson Whittemore. Selvom denne rolle bragte ham enorm popularitet og øgede hans nettoværdi med en stor margin, besluttede han at forlade showet et år senere. I hvert fald blev han i 2013 en rollebesætning i tv-serien "Arrow".

Ud over sin karriere som model og skuespiller har Colton medvirket i flere musikvideoer. Den første var til singlen "I Don't Love You" af bandet My Chemical Romance. Nogle andre er musikvideoer til Leona Lewis' single "Trouble", og Victoria Justices musikvideo til singlen "Gold". Hans nettoformue stiger stadig.

Hans seneste satsninger i underholdningsindustrien inkluderer optrædener i filmene "San Andreas" (2015) som Joby O' Leary, "Triumph" (2016) i rollen som Jeff og tv-serien "The Grinder" (2016), hvori han tog rollen som Luke. Uden tvivl vil alle disse nye projekter helt sikkert have en positiv effekt på Coltons nettoformue.

Når det kommer til hans personlige liv, er Colton Haynes i et forhold med skuespillerinden Emily Bett Rickards. Tidligere er han kendt for at have datet Electra Avellan, Zachary Quinto og Holland Roden.

Anbefalede: