Indholdsfortegnelse:

Kurt Russells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kurt Russells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kurt Russells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kurt Russells nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Why Kurt Russell and Goldie Hawn Are Never Getting Married 2024, Kan
Anonim

Kurt Russells nettoværdi er $70 millioner

Kurt Russell Wiki Biografi

Kurt Vogel Russell blev født den 17. marts 1951 i Springfield, Massachusetts, USA. Kurt er en skuespiller, der måske er mest berømt for at optræde i film som "The Thing", "Elvis", "Silkwood" og "Big Trouble in Little China". Kurt har i løbet af sin karriere været nomineret til og vundet forskellige priser. Nogle af dem inkluderer Golden Globe Award, Primetime Emmy Award, Blockbuster Entertainment Award og mange andre. Udover sine optrædener i film har Kurt også medvirket i forskellige tv-shows, Så hvor rig er Kurt Russell? Kilder anslår, at Kurts nettoformue er 70 millioner dollars. Hovedkilden til denne sum penge er hans talrige optrædener i tv-shows og film. Der er ingen overraskelse, at Kurts nettoværdi er meget høj, da han anses for at være en af de mest erfarne og anerkendte skuespillere. Da han stadig fortsætter sin karriere, er der en stor chance for, at denne sum penge vil vokse. Forhåbentlig vil Kurts fans snart høre nyheder om hans kommende projekter og vil være i stand til at nyde hans talent i lang tid, da han stadig fortsætter sin karriere, så hans nettoværdi vil sandsynligvis også stige.

Kurt Russell nettoværdi $70 millioner

Begge Kurts forældre var involveret i showbusiness, da hans far arbejdede som skuespiller og hans mor som danser. Derfor vidste Kurt meget om at blive anerkendt og berømt, og der er også stor chance for, at hans forældre har påvirket hans lyst til selv at blive skuespiller. Hans karriere begyndte, da han kun var seks år gammel, da han optrådte i tv-showet kaldet "Sugarfoot". I 1963 optrådte han i "Our Man Higgins" og "The Eleventh Hour" - dette var tidspunktet, hvor Kurts nettoformue begyndte at vokse. Samme år modtog Kurt en invitation til at portrættere en af hovedpersonerne i tv-showet kaldet "The Travels of Jaimie McPheeters", hvor Kurt havde mulighed for at arbejde med Charles Bronson, Dan O'Herlihy, Donna Anderson, Meg Wyllie og andre.

I 1971 optrådte Kurt i filmen med titlen "Fools' Parade", efterfulgt af optrædener i andre film som "Now You See Him, Now You Don't", "The Computer Wore Tennis Shoes" og "The Strongest Man in the Verden. Disse film havde en enorm indflydelse på væksten i Kurt Russells nettoværdi. Andre film og tv-shows, som Kurt optrådte i, inkluderer "Tango & Cash", "Stargate", "Cutlass", "Daniel Boone", "The Quest" og mange andre. Alle har bidraget til hans nettoværdi.

Russell har medvirket i over 50 film på det store lærred og mere end 35 tv-produktioner i løbet af en karriere, der nu strækker sig over 50 år. For nylig har Kurt arbejdet på filmen "Deepwater Horizon", så forhåbentlig bliver listen over tv-shows og film, som Kurt optræder i, endnu længere.

For at tale om Kurt Russells personlige liv giftede Kurt sig i 1979 med Season Hubley; de har en søn, men blev skilt i 1983. Kort efter sin skilsmisse startede Russell et forhold med Goldie Hawn, og de har været sammen siden, selvom de aldrig giftede sig. De bor i Californien med deres søn og Goldies to børn fra hendes tidligere forhold, som betragter Kurt som deres far. Alt i alt er Kurt Russell en af de mest succesrige skuespillere i branchen. Kurt har arbejdet rigtig hårdt og har været i stand til at opnå anerkendelse og popularitet over hele verden. Lad os håbe, at han vil være i stand til at fortsætte sin karriere i lang tid.

Anbefalede: