Indholdsfortegnelse:

Mark Henrys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Mark Henrys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mark Henrys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mark Henrys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Top 10 Moves Of Mark Henry 2024, Kan
Anonim

Mark Jerrold Henrys nettoværdi er $4,5 millioner

Mark Jerrold Henry Wiki Biografi

Mark Jerrold Henry blev født den 12. juni 1971 i Silsbee, Texas, USA. Han er bedst kendt for

være WDFPF verdensmester og to gange amerikansk national mester i styrkeløft, stærk mand og en professionel wrestler, der i øjeblikket konkurrerer for World Wrestling Entertainment, Inc. (WWE). Han er også anerkendt som en olympisk vægtløfter i 1992 og 1996. Udover det har Mark også startet sin skuespillerkarriere.

Så har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Mark Henry er fra begyndelsen af 2016? Det anslås, at Marks nettoværdi er over $4,5 millioner, som er blevet akkumuleret gennem hans succesfulde karriere i sportsbranchen. En anden kilde til hans rigdom kommer fra hans skuespillerkarriere, da han har medvirket i flere filmtitler.

Mark Henrys nettoværdi $4,5 millioner

Mark Henry blev opvokset i Texas med sin bror af sin far Ernest Henry og hans kone; hans far døde, da han var 12 år gammel, og to år senere fik Mark diagnosen ordblindhed. Mark har været aktiv i sport siden en tidlig alder; hans idol var André the Giant, en professionel wrestler. Mens han gik på Silsbee High School, begyndte han at spille fodbold for skolens hold, indtil han blev senior, da han led af ledbåndsskader. Så han gik over til at løfte vægte, og da han var 18 blev han udnævnt til "verdens stærkeste teenager" af Los Angeles Times.

Da han første gang begyndte i styrkeløft, var han 19 år gammel og har indtil videre vundet 13 guldmedaljer i stærkmandskonkurrence, hvilket i høj grad har påvirket hans nettoformue. Mark Henry er dog bedst kendt som wrestler, der konkurrerer i WWF, nu WWE. Han fik sin debut i 1996, hvor han kæmpede mod Jerry Lawler, og efter de olympiske sommerlege, der blev afholdt det år, blev Mark skrevet under på WWF i ti år, hvilket i høj grad øgede hans nettoværdi. For at tale om hans præstationer i WWE, har han været ECW Champion i 2008, og World Heavyweight Champion i 2011. Desuden var han WWF European Championship og har vundet tre Slammy Awards. For 2011-året blev Mark kåret som Årets Mest Forbedrede Wrestler af Pro Wrestling Illustrated, og derudover var han også nr. 1 af Pro Wrestling Illustrated i top 500 single-wrestlere i PWI 500 i 2012.

Når det kommer til hans karriere inden for styrkeløft, har han sat flere rekorder, herunder squat på 953,5 pund og et dødløft på 903,9 pund. Desuden har han sat en rekord på 2336,9 pund som en total styrkeløft. Hans nettoværdi steg også ved at han deltog i US National Weightlifting Championships, vandt adskillige titler, og han var også deltager i de olympiske sommerlege i 1996, men en skade forhindrede ham i at opnå et bedre resultat end 14. pladsen.

Udover sin succesrige karriere inden for sporten har Mark Henry også fået sin filmdebut, idet han optrådte i rollen som Tut Beemer i "MacGruber" (2010), som blev efterfulgt af hovedrollen i filmene "A Haunted House 2" (2014), og "Incarnate" (2015). Alle disse roller har tilføjet den samlede størrelse af hans nettoværdi.

Når vi taler om sit personlige liv, er Mark Henry gift med Jana Henry, som han har to børn med. Deres nuværende bopæl er i Austin, Texas. I fritiden er han aktiv på tværs af mange sociale medieplatforme som Facebook, Twitter og Instagram.

Anbefalede: