Indholdsfortegnelse:

Charles Payne nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Charles Payne nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Anonim

Charles V. Paynes nettoværdi er $10 millioner

Charles V. Payne Wiki Biografi

Charles V. Payne er en amerikansk journalist og tv-station bedst kendt for at være vært for Fox's show "Making Money With Charles Payne". Født den 15. november 1960, Charles er også kendt for at være en bidragyder på Fox News Channel samt for at være vært for sit eget daglige talkshow - "The Payne Nation" - udsendt og syndikeret af Sun Broadcast Group. Charles har arbejdet med Fox Network siden 2007.

En meget populær tv-personlighed kendt for at være en kyndig finansanalytiker, kan man undre sig over, hvor rig er Charles Payne? Som anslået af kilder tæller Charles sin nettoformue til et beløb på 10 millioner dollars i begyndelsen af 2016. Selvfølgelig har hans karriere som tv-selskab været vigtig for at samle sin nuværende rigdom sideløbende med sin karriere som finansanalytiker og være ejer af sin egen aktiemarkedsanalysefirma.

Charles Payne nettoværdi $10 millioner

Charles startede sin karriere i en alder af sytten, da han meldte sig ind i det amerikanske luftvåben. Han tjente som sikkerhedspolitimand i Minot, North Dakota, hvor han var udstationeret ved Minot Ari Force Base. Mens han tjente, gik han også på Minot State University og fortsatte senere sine studier på Central Texas College. Til sidst begyndte han at arbejde hos E. F. Hutton i Wall Street i 1985 som analytiker. Derefter startede han sit eget uafhængige aktiemarkedsanalysefirma ved navn "Wall Street Strategies". Han fungerer stadig som administrerende direktør og finansanalytiker i firmaet, som han grundlagde i 1991.

I 2007, da Fox-netværket blev lanceret, tog Charles et job som tv-station og delte sin viden om aktiemarkedet og finansielle analyser. For det første var han medvært for showet "Varney & Co." og begyndte senere at være vært for sit eget show "Making Money With Charles Payne", som stadig sendes på netværket. Udover at være vært for dette program, tjener Charles også som bidragyder til Fox News Channel, ligesom han lejlighedsvis optræder i shows som "Cashin' In", "Cavuto On Business", "Bulls And Bears" og flere andre. Det er overflødigt at sige, at det at være en del af alle disse tv-shows ikke kun har gjort Charles til en populær personlighed på tv, men det har også formået at tjene ham godt nok, så han lever som multimillionær i øjeblikket.

Udover at være journalist er Payne også en forfatter, der udgav sin bog med titlen "Be Smart, Act Fast, Get Rich Quick: Your Game Plan For Getting It Right In The Stock Market" i 2007.

I løbet af sin karriere gennemgik Charles en anklage om, at han solgte aktier i medlemsvirksomheder fra sit firma "Wall Street Strategies". Det var dog ikke klart i retten, om han tog penge fra medlemsvirksomhederne eller firmaets kunder for at promovere deres aktier. Charles afgjorde denne anklage ved at acceptere at betale bøden på $25.000, selvom han ikke indrømmede eller benægtede de påståede krænkelser.

Hvad angår hans personlige liv, lever 55-årige Charles nu sit liv som en gift mand, gift med Yvonne Payne; parret bor nu i Teaneck, New Jersey, mens Paynes nuværende nettoværdi på 10 millioner dollars henvender sig til deres daglige liv.

Anbefalede: