Indholdsfortegnelse:

Benjy Bronk Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Benjy Bronk Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Benjy Bronk Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Benjy Bronk Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Benjy Bronk and Richard Christy Become Puppets 2024, Kan
Anonim

Benjy Bronks nettoværdi er 3 mio

Benjy Bronk løn er

Image
Image

$100, 000

Benjy Bronk Wiki Biografi

Benjy Bronk er en South Carolina-født amerikansk forfatter, komiker samt radio- og tv-personlighed. Benjy er født den 4. september 1967 og er nok bedst kendt for at være forfatter til tv-showet "The Howard Stern Show". En velkendt tv-personlighed berømt for sine vittige vittigheder på stedet, Benjy har været aktiv i sit fag siden 1998.

En af de mest berømte forfattere i et show, der har været i luften i mere end fire årtier, hvor rig er Benjy Bronk? Som anslået af kilder tæller Benjy sin nettoformue til et beløb på $3 millioner i begyndelsen af 2016. Han har formået at samle størstedelen af sin rigdom ved at være en del af "The Howard Stern Show".

Benjy Bronk nettoværdi $3 millioner

Benjy, opvokset i South Carolina, var en konkurrencedygtig hula-hooper som barn, ifølge hans biografi; han optrådte også i et band og hævder at have afvist adskillige modelprojekter for at forfølge sin karriere som forfatter. Det er værd at bemærke, at Benji er en kendt prankster, så mange af hans påstande forbliver ubekræftede. Han var interesseret i radioprogrammer fra en tidlig alder på grund af sin mors indflydelse. Benjy gik på Pennsylvania State University i 1993, og startede derefter sin karriere som praktikant i "The Howard Stern Show" i en alder af 31 i år 1998. På det tidspunkt var hans entusiasme og evne til at skrive satiriske og vittige vittigheder under showets sendetid blev bredt værdsat. Han fik senere en kompenseret stilling ved showet og begyndte at skrive for Howard, mens han også forudinterviewede showets gæster. Han skrev også Robin Quivers nyheder, da han opnåede en stilling i showets personale.

I 2000 stødte Benjy på endnu en arbejdsfremme, da han blev tilbudt en plads i studiet med andre forfattere af showet. Fred Norris og Jackie Martling. Som forfatter i studiet forsynede han programværterne med sine humorfyldte skrifter, som han komponerede, mens showet blev sendt. Et år senere forlod Jackie Martling showet, så Benjy og Fred Norris var de to forfattere i studiet til showet. Showet skiftede til satellit i 2000, men er blevet filmet til tv-udsendelse siden 1994. Benjy er stadig humorforfatteren af showet, da det allerede har været sendt i netværk som CBS, E! og andre.

Bortset fra sine skrivefærdigheder er Bronk også kendt for sin berygtede forstyrrelse på en pressekonference, hvor Anthony Weiner annoncerede sin opsigelse fra "The Howard Stern Show". Bronk blev fjernet fra mødet af en politimand, da mødet fandt sted i juni 2011.

Hvad angår hans personlige liv, er 48-årige Benjy romantisk involveret med dukkeføreren Elisa Jordana. Han og Elisa har optrådt i adskillige arrangementer og har også været med på kanaler som MTV, VH1, E! og flere flere. Parret stræber også efter at blive castet sammen i showet "Real Housewives of NYC" som husmødre. For nu nyder Benjy sin karriere som en bemærkelsesværdig og succesfuld humorforfatter, mens hans nuværende nettoværdi på 3 millioner dollars henvender sig til hans daglige liv på alle mulige måder.

Anbefalede: