Indholdsfortegnelse:

Ed Weeks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Ed Weeks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ed Weeks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Ed Weeks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: The Great Gildersleeve: Apartment Hunting / Leroy Buys a Goat / Marjorie's Wedding Gown 2024, Kan
Anonim

Ed Weeks nettoværdi er $2 millioner

Ed Weeks Wiki Biografi

Edward Charles Egerton Weeks blev født den 25. oktober 1980 i Banbury, Oxfordshire, England. Genkendt af sit kunstnernavn Ed Weeks, han er en britisk skuespiller, forfatter og komiker, sandsynligvis bedst kendt af verden for sin rolle som Dr. Jeremy på den populære sitcom "The Mindy Project" (2012), som først blev sendt på FOX og senere på Hulu. Udover skuespil har han også skrevet en række shows for BBC og andre netværk.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Ed Weeks er? Ifølge kilder er det blevet anslået, at den direkte størrelse af Ed Weeks' nettoformue er så meget som 2 millioner dollars, som han har fået mest fra sin succesfulde skuespillerkarriere.

Ed Weeks nettoværdi $2 millioner

Weeks mor var indfødt i El Salvador, men han voksede op i England. Weeks dimitterede fra Queen's College, Taunton og Trinity College, Cambridge, hvorefter Ed først begyndte at få erfaring som forfatter og tog æren for mange tv-shows, såsom "Man Stroke Woman", "Clone" og "Hotel Trubble", som alle sendt på BBC. Dette var starten på hans nettoformue.

Hvad angår hans skuespillerkarriere, medvirkede Weeks i en række BBC-serier, herunder "My Family" (2010) "The IT Crowd" (2010) på "Not Going Out" (2009) og "Phoo Action" (2008). Han optrådte også i "Dirty, Sexy, Funny" Olivia Lees skjulte kamerashow på Comedy Central.

I 2011 besluttede Weeks at flytte til LA, USA og prøve som skuespiller. Mens han ledte efter et skuespillerjob, arbejdede Weeks på et pilotprogram, som han solgte til CBS-netværket. Kort efter det blev han castet som fast mand på FOX-netværkets show "The Mindy Project" (2012) med også Mindy Kaling, Chris Messina, Zoe Jarman og Anna Camp i hovedrollerne. Weeks spiller rollen som Dr. Jeremy, en britisk kvindekvindende obstetrisk gynækolog, med Dr. Mindy Lahiri, spillet af Mindy Kaling. Efter tre sæsoner på FOX blev det annonceret, at showet ville blive vist på Hulu for sin fjerde sæson. Showet har været en stor succes og mærkbart udvidet Eds nettoværdi.

Weeks gjorde en gæsteoptræden i showet kaldet "Royal Pains" (2015), der blev sendt på det amerikanske netværk, hvor han var en prætentiøs metodeskuespiller. Senere samme år blev det afsløret, at Weeks vil spille hovedrollen i HBO's komediefilm "The Leisure Class" (2015) sammen med Tom Bell og Brenda Strong, hvilket også vil gavne hans nettoværdi.

I november 2015 blev det annonceret, at Weeks sammen med Hannah McKay vil arbejde på ABC's nye serie "Wing Person", som forventes at blive sendt i 2016. Den halvtime lange komedieserie fokuserer på et forhold mellem en lesbisk og hendes hetero mand. ven.

Det er også annonceret, at Weeks ville gøre en gæsteoptræden sammen med Kristen Bell i den femte sæson af den populære komedie-tv-serie "House of Lies" (2012-nu), der sendes på Showtime, hvor han spiller rollen som et smukt auktionshus DIREKTØR.

Med hensyn til hans personlige liv er lidt kendt om Ed, bortset fra at han stadig er single, men 'trolling'. Han er dedikeret til sin skuespillerkarriere og stræber efter nye roller, som yderligere vil øge hans samlede nettoværdi.

Anbefalede: