Indholdsfortegnelse:

Randy Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Randy Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Randy Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Randy Johnsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Randy Johnsons nettoværdi er $115 millioner

Randy Johnson Wiki Biografi

Randall David Johnson, også kendt som "The Big Unit", blev født den 10. september 1963 i Walnut Creek, Californien, USA. Han er pensioneret baseball pitcher for Major League Baseball (MLB), og spillede for seks hold i løbet af sin karriere. Han er bedst kendt for at være en af de bedste venstrehåndede pitchere til at spille spillet, og han har rekorden for den ældste spiller, der nogensinde har opnået et perfekt spil. Hans succes har hjulpet med at hæve hans nettoværdi til, hvor den er nu.

Hvor rig er Randy Johnson? Fra begyndelsen af 2016 anslår kilder, at hans nettoformue er på $115 millioner, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere med at spille baseball. Bortset fra sporten har han haft flere skuespilophold, som også har hjulpet med at hæve hans rigdom.

Randy Johnsons nettoværdi $115 millioner

Randy gik på Livermore High School, hvor han spillede basketball og baseball. Han noterede flotte statistikker som pitcher i gymnasiet og blev endda draftet som en fjerde runde af Atlanta Braves. Han afslog tilbuddet og valgte et fuldt atletisk stipendium fra University of Southern California. Der spillede han basketball og baseball, men hans præstation var inkonsekvent. Han blev draftet i anden runde af Montreal Expos under 1985 MLB Draft, men gjorde først sin første optræden tre år senere. Han indspillede gode præstationer i løbet af 1988, men fortsatte med at præstere dårligt året efter, så han blev derefter byttet til Seattle Mariners som et resultat.

Hos Mariners forbedrede han sig betydeligt og begyndte at føre ligaen i gåture og slagspillere. I 1990'erne blev hans talenter pludselig anerkendt, da han fortsatte med at bane godt og gav modstandere vanskeligheder. Takket være trænertips på hans bane sigtede Johnson bedre og hurtigere. I 1993 opnåede Johnson en rekord på 19-8 og blev efter en fantastisk sæson i 1994 tildelt American League Cy Award. I 1995 var hans rekord på 18-2, med hans 900 sejrsprocent den næsthøjeste i American Leagues historie. Hans præstationer med Mariners blev begrænset, da han hjalp holdet med at vinde en dramatisk ALDS-serie mod Yankees. I det meste af 1996 var han på sidelinjen på grund af en skade, men vendte tilbage i 1997 med en rekord på 20-4, selvom han derefter blev byttet i 1998 til Houston Astros.

Johnson spillede for Astros i en sæson, og endte med en rekord på 10-1; under slutspillet tabte Astros 1998 NLDS til San Diego Padres. I det følgende år blev han underskrevet af Arizona Diamondbacks til en fire-årig kontrakt med en option på et femte år for 52,4 millioner dollars - hans nettoformue var støt stigende på dette tidspunkt. Randy hjalp holdet med at komme til slutspillet og føre ligaen i flere kategorier, idet han fik NL Cy Young Award og Warren Spahn Award som et resultat.

I år 2000 erhvervede Diamondbacks Curt Shilling, og de to spillere ville blive es-rotationen for holdet. De ville fortsætte og vinde 2001 World Series mod New York Yankees, hvor både Johnson og Schilling fik World Series Most Valuable Player Awards og Babe Ruth Awards. I 2002 vandt Randy Triple Crown for en pitcher, men året efter blev han skadet og ude af stand til at spille det meste af sæsonen. Efter at have spillet i 2004 og opnået det perfekte spil, blev han derefter byttet til New York Yankees, hvor han spillede indtil 2006, før han vendte tilbage til Diamondbacks og spillede indtil 2008. I 2009 spillede han for Giants og fortsatte med at opnå den 300. vinde en milepæl i sin karriere, før han til sidst gik på pension.

For sit personlige liv har Johnson været gift med Lisa siden 1993, og de har fire børn; han har også en datter fra et tidligere forhold. Han bor med sin familie i Paradise Valley, Arizona. Efter pensioneringen blev Johnson fotograf og blev også assistent for General Manager for Arizona Diamondbacks. Johnson nævnte i et interview, at han er kristen.

Anbefalede: