Indholdsfortegnelse:

Gunnar Nelsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Gunnar Nelsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Gunnar Nelsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Gunnar Nelsons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Gunnar Nelsons nettoværdi er $3 millioner

Gunnar Nelson Wiki Biografi

Gunnar Eric Nelson blev født den 20. september 1967 i Santa Monica, Californien, USA. Han er en amerikansk sanger og sangskriver, bedst kendt som en multi-platin-musiker.

Vil du vide, hvad Gunnar Nelsons rigdom er? Ifølge troværdige kilder har Gunnar Nelson en nettoværdi anslået til at være over 3 millioner dollars i begyndelsen af 2016. Han har erhvervet denne form for rigdom fra sin karriere som sanger og sangskriver med speciale i genrer som rock, pop, glam metal, country og voksen samtid. Nogle af hans hitsange inkluderer 'I Can't Live Without You', 'After the Rain', 'Only Time Will Tell' og 'More Than Ever'.

Gunnar Nelsons nettoværdi $3 millioner

Gunnar Nelson blev født af skuespillerinden Kristin Harmon og Ricky Nelson, som engang var en teen-idol-sanger. Han er tvillingebror til Mathew og bror til Sam og Tracy. Sammen med sine brødre var Gunnar passioneret i at synge og begyndte at lære at skrive musik, mens han stadig var ung. I processen mødte de Marc Tanner fra Los Angeles, Californien, som blev deres mentor. De samarbejdede om at udgive det tredobbelte platinalbum kaldet 'After the Rain' i 1990 gennem Geffen Records. Gunnar selv blev til sidst dygtig til adskillige musikinstrumenter, som inkluderer trommer, akustiske og elektriske guitarer, mandolin, bazouki og klaver.

Snart nok nåede Gunnars hitsange at blive opført på Billboards Top 40, hvor 'Love and Affection' nåede nummer et. Dette så Nelsons med i Guinness Book of World Records, som den eneste familie på verdensplan, der har nummer et rekorder over tre generationer, da deres bedstefar Ozzie Nelson og far Ricky Nelson alle havde nummer et hits. I 1995 besluttede Gunnar at forlade Geffen Records, og var med til at stifte et label kaldet Stone Canyon Records sammen med sin bror, på hvilket label han efterfølgende udgav 13 albums, hvoraf nogle inkluderer 'This Christmas', 'Peace Out' og 'Lightning' Slår to gange, 'blandt mange andre.

Nelson fortsatte med at turnere bredt, især med Styx og Peter Frampton, men optrådte også solo og med sin bror, akustiske og fulde band, nogle gange også med hans fars sanghits.

Derudover har Gunnar Nelson været involveret i tv og radio, idet han blev en rollebesætning i en amerikansk tv-serie kaldet 'Celebrity Fit Club' i 2005', og i juni 2015 optrådte han sammen med sin familie på 'Celebrity Wife Swap,' en ABC show. Han har også optrådt i og været vært for adskillige VH1 TV og E! Programmer, inklusive radiomorgenshowet med titlen 'Lifetime Radio.' Hans tid på tv og radio har set ham øge sin nettoformue, hvilket øger hans indtjening som sanger. Grundlæggende er Gunnar Nelson en multitalent entertainer, som tydeligvis nyder det mangfoldige arbejde, han fortsætter med at udføre.

I sit personlige liv knyttede Gunnar Nelson sig til Lila Kersavage den 7. oktober 2014. Parret har tre døtre og bor i øjeblikket i Nashville, Tennessee.

Anbefalede: