Indholdsfortegnelse:

Vince Van Pattens nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Vince Van Pattens nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Vince Van Pattens nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Vince Van Pattens nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Highlights - Eileen Davidson and Vince Van Patten - Home & Family 2024, Kan
Anonim

Vince Van Pattens nettoværdi er $2 millioner

Vince Van Patten Wiki Biografi

Vincent Van Patten er en Bellerose, New York-født amerikansk skuespiller, kommentator samt tidligere professionel tennisspiller. Født den 17. oktober 1957, Vince kommer fra hollandske, engelske og italienske aner. Vince er også kendt for at være søn af Hollywood-skuespilleren Dick Van Patten og har været professionelt aktiv siden 1970.

En kendt personlighed i Hollywood såvel som i tennisspillet, kan man undre sig over, hvor rig er Vince i øjeblikket? Fra begyndelsen af 2016 tæller Vince sin nettoværdi til et beløb på $2 millioner. Det er overflødigt at sige, at hans involvering i showbusiness som skuespiller såvel som i tennis som professionel tennisspiller har været den mest betydningsfulde for at øge hans nettoværdi. For nylig har det at være kommentator for World Poker Tour også hjulpet Vince med at leve livet som multimillionær.

Vince Van Pattens nettoværdi på $2 millioner

Opvokset i Bellerose og Los Angeles startede Vince sin karriere som børnekunstner, da hans fars agent blev interesseret i ham. Som børneskuespiller optrådte Vince i adskillige tv-reklamer samt tv-shows, herunder "Medical Center", "Adam-12", "The Courtship Of Eddie's Father", "Wonder Woman" og "Three For The Road" blandt mange andre. Sammen med disse har Vince også været en del af film og film som "Yesterday", "Rock 'n' Roll High School", "The Dirty Dozen: The Deadly Mission" og flere andre. Det er klart, at alle disse film har været meget vigtige for at tilføje til Vinces nettoværdi gennem årene.

Sammen med skuespil har Vince også været aktiv i tennis - i løbet af sin karriere som professionel tour-tennisspiller vandt Vince Rookie Of The Year Award af Association of Tennis Professionals (ATP) og spillede med flere store navne i sporten som John McEnroe og andre. Han spillede i US Open og Wimbledon i både single og double. Hans karriere som tennisspiller var i 1982, da han blev rangeret som nummer 26 i single og senere i 1986, da han blev rangeret på verdensnr. 24 i double. Det er klart, at hans karriere i tennis også har bidraget meget til Vinces nettoværdi.

Vince arbejder i øjeblikket som kommentator for World Poker Tour, som sendes på Fox Sports Network. Vince voksede interesseret i poker som en ung dreng på fjorten år, da hans far lærte ham at spille. For sine kommenterende evner i poker blev han også kronet som kongen af hjemmekampene i Hollywood. Han har også skrevet en roman om Vegas poker sammen med Robert J. Randisi. Helt sikkert har hans karriere som kommentator også tjent ham millioner af dollars.

Når han talte om sit personlige liv, giftede Vince sig med sin anden kone, skuespillerinden Eileen Davidson i 2003 - parret har et barn sammen. Tidligere var han gift med Betsy Russell (1989-2001), som han deler to børn med. For nu nyder Vince sin karriere som en af de berømte kommentatorer og tv-personligheder, mens hans nuværende nettoværdi på 2 millioner dollars henvender sig til hans daglige liv.

Anbefalede: