Indholdsfortegnelse:

George Lopez nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
George Lopez nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: George Lopez nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: George Lopez nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Full show. George Lopez. Comedy. Why u crying 2024, Kan
Anonim

George Lopez nettoværdi er $35 millioner

George Lopez Wiki Biografi

George Lopez er en velkendt amerikansk talkshowvært, radiopersonlighed, tv-producer, komiker, skuespiller samt stemmeskuespiller. For offentligheden er George Lopez måske bedst kendt for at skabe en tv-sitcom kaldet "George Lopez", hvor han også er en af dens hovedstjerner. Sammen med Lopez optræder Constance Marie, Valente Rodriguez, Luis Armand Garcia og Aimee Garcia også i hovedrollerne.

George Lopez nettoværdi $25 millioner

Et prisvindende show, "George Lopez" udforskede spørgsmål relateret til race og etnicitet, med fokus på en mexicansk amerikansk kultur. Showet blev først sendt på tv-skærme i 2002 og var i luften i seks sæsoner, indtil det blev aflyst i 2007. Hovedårsagen til aflysningen af showet var, at det var for dyrt for ABC-netværket at hente det til endnu en sæson. Ud over det skulle showet konstant konkurrere om sendetiden med andre shows på netværket.

Da "George Lopez" blev aflyst, fortsatte Lopez med at lancere sin egen late-night tv-talkserie kaldet "Lopez Tonight", som havde premiere i 2009 og blev et øjeblikkeligt hit, da dens premiere fik et større seertal end sådanne shows som "Late". Show med David Letterman", "Jimmy Kimmel Live!" og endda "The Daily Show with Jon Stewart". Showet, der bød på gæsteoptrædener fra Conan O'Brien, Antoine Dodson, Janet Jackson, Donald Trump, Louis C. K. og Usher for at nævne nogle få, forblev ikke i luften for længe. Den blev aflyst i 2011 efter to sæsoner og blev aldrig hentet bagefter.

En berømt tv-talkshowvært, hvor rig er George Lopez? Kilderne oplyser, at Lopez' årsløn beløber sig til 3,5 millioner dollars, mens George Lopez' nettoformue anslås til i alt 25 millioner dollars.

George Lopez blev født i 1961 i Los Angeles, Californien, hvor han studerede på San Fernando High School. Før han blev tv-showvært, plejede Lopez at være vært for et radioprogram, der blev sendt i hans hjemby. På det tidspunkt var Lopez den allerførste vært af mexicansk afstamning i showet. Et år senere gik Lopez videre fra radio til at optræde på tv-skærme. Efter at han blev kontaktet af Sandra Bullock, som præsenterede ham for ideen til showet, debuterede Lopez i 2002 med sin egen serie under navnet "George Lopez".

Selvom Lopez er bedst kendt som hovedstjernen i sin egen serie, såvel som talkshowet "Lopez Tonight", har han også deltaget i andre tv-projekter. I 2007 præsenterede Lopez en prisvindende dokumentar om hans liv og karriere som latino i medierne kaldet "Brown is the New Green: George Lopez and the American Dream". George Lopez medvirkede også i filmen "Real Women Have Curves" med America Ferrera, et anmelderrost drama "Bread and Roses", instrueret af Ken Loach, "The Spy Next Door" med Billy Ray Cyrus, Amber Valletta og Jackie Chan i hovedrollerne, og, for nylig, en film med James Kirk kaldet "Nuagtig eller pæn".

En velkendt tv-personlighed, George Lopez har en anslået nettoværdi på 25 millioner dollars.

Anbefalede: