Indholdsfortegnelse:

Steven Anthony Lawrence Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Steven Anthony Lawrence Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Steven Anthony Lawrence Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Steven Anthony Lawrence Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Beans from Even Stevens Interviews to be My Assistant 2024, April
Anonim

Steven Anthony Lawrences nettoværdi er $1 million

Steven Anthony Lawrence Wiki Biografi

Steven Anthony Lawrence blev født den 19. juli 1990 i Fresno, Californien, USA, og er en skuespiller, måske bedst kendt for at have medvirket i rollen som Bernard "Beans" Aranguren i tv-serien "Even Stevens" (1999-2003), som blev sendt på Disney Channel. Han har også medvirket i andre film og tv-serier, herunder "The Amanda Show" (1999-2000), "The Cat In The Hat" (2003), "Kicking & Screaming" (2005), blandt andre. Hans karriere har været aktiv siden 1996.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Steven Anthony Lawrence er fra begyndelsen af 2016? Ifølge kilder anslås det, at det samlede beløb af Stevens nettoformue er over $1 million. Hovedkilden til denne sum penge er hans succesrige karriere som skuespiller.

Steven Anthony Lawrence nettoværdi $1 million

Steven Anthony Lawrence er opvokset i sin hjemby, og siden en tidlig alder blev han aktiv i underholdningsindustrien, da han begyndte at optræde i nogle reklamer, men hurtigt nok fik han sin første rolle, i tv-serien "Married With Children" i 1996 Inden slutningen af 1990'erne optrådte Steven i produktioner som "Dreamers" (1999), "Operation Splitsville" (1999), "Michael Hayes" (1998), "My Favorite Martian" (1999) og "The Muse" " (1999). Med begyndelsen af 2000'erne blev hans karriere intensiveret, hvilket resulterede i en stigning i hans samlede nettoformue. I 2000 optrådte han i komediefilmen "Shriek If You Know What I Did Last Friday the Thirteenth", og året efter blev Steven castet i filmen "Bubble Boy". Hans næste rolle, der øgede hans nettoværdi, var Beans i tv-serien "Even Stevens" (2001-2003), og efter den optræden blev han vist som Stevie i filmen "13 Moon" (2002). Derefter fik Steven rollen som Dumb Schweitzer i filmen "The Cat In The Hat", hvilket i høj grad øgede hans popularitet, hvilket gjorde det muligt for ham at sikre sig roller i film som "Kicking & Screaming" (2005), "Rebound" (2005), "Cheaper By The Dozen" (2003), som alle tilføjede hans nettoværdi.

For at tale yderligere om Stevens præstationer som skuespiller har han vist sine færdigheder og talenter i filmene "Bratz" (2007) og "Archie's Final Project" (2009). Efter disse optrædener kæmpede Steven for at finde et langsigtet engagement i underholdningsindustrien og optrådte i cameo-roller i flere tv-serier såsom "Weeds" i 2010, "It`s A Cardboard Life" i 2011 og "Eagleheart" i 2012 Senest blev Steven valgt til rollen som Jingles i komediefilmen "Holly, Jingles And Clyde 3D", som er planlagt til udgivelse i 2017, men det vil helt sikkert øge Stevens samlede nettoværdi.

Samlet set er Steven en ung, relativt succesfuld skuespiller og har allerede medvirket i mere end 30 film- og tv-titler, som han har modtaget adskillige prestigefyldte nomineringer og priser for, herunder Best Young Ensemble in a Feature Film for sit arbejde med "Cheaper" By The Dozen" og bedste præstation i en tv-serie som birolle for sit arbejde på "Even Stevens".

Når det kommer til hans personlige liv, holder Steven Anthony Lawrence det privat, da der i medierne ikke er nogen information om det, bortset fra det faktum, at han i øjeblikket bor i Los Angeles, Californien. Fritiden bruger han på at nyde videospil, stand-up comedy, bowling med vennerne, og som med mange andre unge er han aktiv på sociale netværk som Twitter og Facebook.

Anbefalede: