Indholdsfortegnelse:

Joy Behars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Joy Behars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joy Behars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joy Behars nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Josephina Victoria Occhiuto nettoværdi er $8 millioner

Josephina Victoria Occhiuto Wiki Biografi

Joysephina Victoria Occhiuto, almindeligvis kendt under sit kunstnernavn Joy Behar, er en berømt amerikansk skuespillerinde, stemmeskuespillerinde, talkshowvært såvel som en forfatter. For offentligheden er Joy Behar måske bedst kendt for sine bidrag til et underholdningsprogram kaldet "The View", og for at være vært for nyhedsprogrammet "Joy Behar: Say Anything!", som blev sendt på Current TV-netværk. Gennem årene inkluderede showet en række gæstestjerner, blandt dem var Kate Gosselin, Kathy Griffin, Michael Moore, Steve Martin og Perez Hilton for at nævne nogle få. I 2010, "Joy Behar: Sig hvad som helst!" blev endda nomineret til GLAAD Awards. Bortset fra at være vært for sit eget show, er Joy Behar kendt for at optræde på andre tv-projekter. Hun har været gæstestjerne i Susan Seidelmans "Cookie"-film, "Manhattan Murder Mystery" instrueret af Woody Allen, og "Love Is All There Is", hvor hun medvirkede sammen med Lainie Kazan, Joseph Bologna og William Hickey. For nylig gav hun i 2012 stemme til en karakter i en animationsfilm med Ray Romano, Jennifer Lopez, Queen Latifah og Nicki Minaj kaldet "Ice Age: Continental Drift". For sine bidrag til tv modtog Joy Behar en Daytime Emmy Award for "Outstanding Talk Show Host".

Joy Behars nettoværdi $8 millioner

En velkendt talkshowvært såvel som en skuespillerinde, hvor rig er Joy Behar? Ifølge kilder er Joy Behars nettoværdi anslået til at være 8 millioner dollars, hvoraf det meste hun har akkumuleret fra sine mange optrædener på tv-skærme.

Joy Behar blev født i 1942 i New York, USA, hvor hun gik på Queens College, dimitterede fra det med en grad i sociologi og senere indskrevet på State University of New York for at afslutte en Master of Arts-grad i engelsk uddannelse. Efter sin eksamen arbejdede hun som engelsklærer på Linderhurst Senior High School. Hendes karriere i tv-branchen startede i 1980'erne, da hun sluttede sig til "Good Morning America"-holdet, hvor hun oprindeligt arbejdede som receptionist og senere rejste sig til at blive producer. Til sidst var hun i stand til at være vært for sit eget show med titlen "Way Off Broadway", og optrådte endda flere gange i forskellige film. Joy Behar blev fremtrædende næsten et årti senere, da hun blev inviteret til at deltage i "The View", som hun senere modtog en pris for. Udover at være involveret i sidstnævnte show, har Behar formået at lancere sine egne talkshows, nemlig "The Joy Behar Show" og "Joy Behar: Say Anything!". Det lykkedes for Behar at være optaget af begge shows, indtil hun i 2013 annoncerede sin hensigt om at forlade "The View". Samme år, "Joy Behar: Sig hvad som helst!" blev taget ud af luften, som et resultat af, at Current TV blev ændret til Al Jazeera America-kanalen.

Med hensyn til hendes personlige liv var Joy Behar gift med Joe Behar fra 1965 til 1981. Sammen har de en datter, Eve, som blev født i 1970. Et år efter deres adskillelse begyndte Joy Behar at date Steve Janowitz, som hun havde til hensigt at blive gift i 2009. Deres ægteskab blev dog udskudt til 2011.

Anbefalede: