Indholdsfortegnelse:

David West (basketball) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
David West (basketball) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: David West (basketball) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: David West (basketball) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Obsessed Much 2024, Kan
Anonim

David Moorer Wests nettoværdi er $21 millioner

David Moorer West Wiki Biografi

David Moorer West blev født den 29. august 1980 i Teaneck, New Jersey, USA. Han er en professionel basketballspiller, nok bedst kendt for at spille i positionen som power forward i National Basketball Association (NBA) for New Orleans Hornets, Indiana Pacers og San Antonio Spurs. Han er også kendt for at vinde AP Player of the Year, som college-spiller for Xavier University. Hans basketballkarriere i NBA har været aktiv siden 2003.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig er David West? Det anslås af kilder, at Davids nettoværdi er over $21 millioner i begyndelsen af 2016, hvor størstedelen af disse penge stammer fra hans karriere som professionel NBA-spiller.

David Wests nettoværdi $21 millioner

David West blev født af Amos og Harriet West. Han gik på parallel Garner Magnet High School i Garner, North Carolina, og Hargrave Military Academy i Chatham, Virginia. Under gymnasieuddannelsen begyndte han at spille basketball, og for Hargrave modtog han førsteholds all-state-æresbevisninger; udover det blev han udnævnt til Atlantic 10 All-Rookie Team. David fortsatte med at spille, da han var på Xavier University, fra 1999 til 2003, da han dimitterede med en BA-grad i kommunikation. Mens han var på college, vandt han National Player of the Year tildelt af Associated Press og United States Basketball Writers Association i 2003. Han blev også kåret tre gange som Atlantic 10 Conference Player of the year og vandt en Lowe Senior Class Award som en af de bedste basketballspillere i landet.

Davids professionelle karriere som basketballspiller begyndte i 2003, da han blev udvalgt af New Orleans Hornets som det 18. overordnede valg i NBA 2003 Draft. West underskrev sin rookie-kontrakt, hvilket markerede begyndelsen på en stigende samlet nettoværdi. Han blev hos Hornets i otte sæsoner, og hans tid hos Hornets øgede hans nettoværdi i høj grad, da han underskrev en ny kontrakt, efter at rookie-en sluttede.

Men i 2011 valgte han at fravælge kontrakten med Hornets og blev en fri agent. Det hele resulterede i at underskrive en kontrakt med Indiana Pacers til en værdi af 20 millioner dollars i to år. Efter at hans oprindelige kontrakt sluttede med Pacers, underskrev han en forlængelse for $36,6 over en periode på tre år. I 2015 brugte David dog en mulighed for at blive en gratis agent og skrev under med San Antonio Spurs for færre penge, men udtalte, at han ønskede at blive NBA-mester, før han går på pension.

Hans bedste sæson i NBA var sæsonen 2008-2009, mens han spillede for Hornets med et gennemsnit på 21 point og 8,5 rebounds, og i det og det næste år tjente David sine to All-Star-kampe. For at tale yderligere om hans præstationer er West den førende scorer i New Orleans Hornets – nu Pelicans – All Time med 8.690 point. Han har nu spillet næsten 1.000 kampe i NBA.

Når det kommer til David Wests personlige liv, har han været gift med Lesley West siden 2003; parret har to børn. Fritiden bruger David på at spille tuba og lave mix-tapes bare for fornøjelsens skyld.

Anbefalede: