Indholdsfortegnelse:

Hvor rig er Aaron Pauls kone, filminstruktøren Lauren Parsekian? Wiki, Rigdom
Hvor rig er Aaron Pauls kone, filminstruktøren Lauren Parsekian? Wiki, Rigdom

Video: Hvor rig er Aaron Pauls kone, filminstruktøren Lauren Parsekian? Wiki, Rigdom

Video: Hvor rig er Aaron Pauls kone, filminstruktøren Lauren Parsekian? Wiki, Rigdom
Video: Inside Aaron Paul’s Rustic Riverside Home In Idaho | Open Door | Architectural Digest 2024, April
Anonim

Lauren Parsekian nettoværdi er $8 millioner

Lauren Parsekian Wiki Biografi

Lauren Parsekian blev født den 8. december 1986 i Orange County, Californien, USA, og er en skuespillerinde og instruktør, måske bedst kendt for at medvirke i og instruere dokumentarfilmen "Finding Kind". Hun er også kendt som en aktivist, der kæmper mod mobning og spreder venlighed. Parsekian har været aktiv i underholdningsindustrien siden 2009.

Hvor meget er Lauren Parsekians nettoværdi? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af hendes rigdom er så meget som $8 millioner, som af de data, der blev præsenteret i begyndelsen af 2018. Film og tv er hovedkilderne til Parsekians beskedne formue.

Lauren Parsekian nettoværdi 8 millioner dollars

Til at begynde med blev pigen opdraget med sine to søskende i Orange County af sine forældre Thomas Parsekian og Debra Kelly, som er en kendt skuespillerinde. Mens hun gik i mellemskolen med base i Laguna Niguel, blev Lauren offer for bøller, som førte til depression, spiseforstyrrelser og endda et forsøg på at begå et selvmord. Efterfølgende dimitterede hun i 2009 fra Pepperdine University og fik en bachelorgrad i filmskabelse.

Med hensyn til sin professionelle karriere debuterede Lauren med at deltage i fortællingen "Discovering Kind" (2009). Derefter skabte Parsekian sammen med sin veninde Molly Thompson Kind Campaign, som skal forhindre piger i at slås med hinanden. Senere voksede den ovennævnte idé til nutidens almennyttige verdensomspændende forening, som har sit eget skoleprogram. I 2011 instruerede hun dokumentarfilmen "Finding Kind", hvor Lauren medvirkede sammen med Debra Kelly og Tetia Stroud. I 2012 blev hun stjernen i en tegneserievideo skabt af Michael Weatherly "NCIS: Special Agent DiNozzo Visits Dr. Phil", som blev uploadet til YouTube.

Endelig, i skuespillerindens personlige liv, har hun været gift med skuespilleren Aaron Paul (stjernen i kultserien "Breaking Bad") siden 2013, og de to bød deres datter velkommen i februar 2018.

Anbefalede: