Indholdsfortegnelse:

Sharlto Copleys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Sharlto Copleys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Sharlto Copleys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Sharlto Copleys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Shakti Mohan Lifestyle 2021, Boyfriend, Salary, House, Cars, Biography, Net Worth, Family & Sisters 2024, Kan
Anonim

Sharlto Copleys nettoværdi er $15 millioner

Sharlto Copley Wiki Biografi

Sharlto Copley blev født den 27thnovember 1973, i Johannesburg, Sydafrika, og er en skuespiller, sandsynligvis bedst anerkendt for at have medvirket i rollen som Wikus Van De Merwe i filmen "District 9", som kong Stefan i filmen "Maleficent", og som Christian Walker i tv-serien "Powers". Han er også kendt som instruktør og producer, i løbet af sin karriere, som har været aktiv siden 2005.

Så har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Sharlto Copley er fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at den samlede størrelse af Sharltos nettoværdi er over 15 millioner dollars, akkumuleret gennem hans succesfulde engagement i filmindustrien.

Sharlto Copleys nettoværdi $15 millioner

[deler]

Sharlto Copley tilbragte sin barndom med en bror i hans hjemby, hvor de blev opdraget af deres far, doktor Bruce Copley, en pensioneret universitetsprofessor, og mor Linda Stocks; hans bror er Donovan Copley, der er kendt som forsanger for Hot Water. Han gik på St. Andrew's Preparatory School i Grahamstown, hvorefter han gik på Redhill School i Morningside, Johannesburg. Men han forlod gymnasiet for at forfølge sin karriere inden for design og 3D-animation, så han arbejdede i et stykke tid sammen med instruktøren Neill Blomkamp på hans produktionsselskab, så han etablerede sin nettoformue.

Når vi taler om Sharltos skuespillerkarriere, begyndte den, da han fik sin debut i den korte video "Alive In Joburg" i 2005, men hans gennembrud kom først i 2009, hvor han medvirkede i rollen som Wikus Van De Merwe i filmen. filmen "District 9", instrueret af Neill Blomkamp, som han vandt to IGN Movie Awards for samme år, og blev nomineret til sådanne priser som en Golden Schmoes Award, Scream Award, MTV Movie Award og Teen Choice Award, blandt mange andre, hvilket potentielt tilføjer et betydeligt beløb til hans nettoværdi. I det følgende år optrådte han som Murdock i filmen med titlen "The A-Team", med hovedrollen sammen med Bradley Cooper og Liam Neeson.

Sharltos næste store roller kom i 2013, da han blev valgt til at portrættere James Corrigan i filmen "Europa Report", hvor han spillede Kruger i filmen "Elysium" og som Adrian i filmen "Old Boy". I løbet af det følgende år optrådte han som kong Stefan i filmen med titlen "Maleficent", med hovedrollen sammen med Angelina Jolie og Elle Fanning, hvorefter han gav stemmen til titelrollen i 2015-filmen "Chappie" og medvirkede i rollen som Jimmy i Ilya Naishullers film "Hardcore Henry" (2015). I løbet af samme år blev han udvalgt til at spille Christian Walker i tv-serien "Powers", som varede i et år. Alle disse roller øgede hans nettoværdi med en stor margin.

For at tale yderligere om sin karriere medvirkede Sharlto i rollen som Ron Hollar i filmen "The Hollars" og blev castet som Vernon i filmen "Free Fire", begge i 2016. Senest medvirkede han som Mitch Rusk i filmen med titlen "Gringo" (2018), så hans nettoværdi stiger bestemt.

Ud over sin karriere som skuespiller har Sharlto arbejdet som instruktør og producer på sådanne projekter som den korte video "Alive In Joburg" (2005), en anden kort video med titlen "Wikus And Charlize" (2010) og "Hardcore Henry" (2015), som alle også bidrog til hans rigdom.

Med hensyn til hans personlige liv har Sharlto Copley været gift med skuespillerinden og supermodellen Tanit Phoenix Copley siden 2016; parret har en datter sammen. De deler deres tid mellem deres boliger i Hollywood, Californien og Cape Town, Sydafrika.

Anbefalede: