Indholdsfortegnelse:

Taras Kulakov (Crazy Russian Hacker) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Taras Kulakov (Crazy Russian Hacker) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Taras Kulakov (Crazy Russian Hacker) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Taras Kulakov (Crazy Russian Hacker) Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Fastest Way to Cut a Watermelon Into Cubes 2024, April
Anonim

Taras Kulakovs nettoværdi er 5 millioner dollars

Taras Kulakov Wiki Biografi

Taras Kulakov blev født i den ukrainske SSR, af russisk og amerikansk afstamning, og er en YouTuber, som han har været aktiv på siden 2007. Han er bedst kendt for sit kanalnavn med titlen "CrazyRussianHacker", som fokuserer på videnskabelige eksperimenter og "life hacks".”. Alle hans bestræbelser har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er CrazyRussianHacker? Fra slutningen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $5 millioner, for det meste tjent gennem en succesfuld karriere på YouTube. Han er en af de 200 bedste kanaler på hjemmesiden, efter at have tiltrukket over to milliarder visninger fra 2017. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans rigdom også vil fortsætte med at stige.

CrazyRussianHackers nettoværdi $5 millioner

I en ung alder blev CrazyRussianHacker involveret i en masse svømmeaktiviteter, og i 1996 sluttede han sig til det ukrainske olympiske hold som professionel svømmer. Til sidst ændrede han fokus og besluttede at begynde at skrive på YouTube, som var en forholdsvis ny hjemmeside på det tidspunkt. I 2009 flyttede han derefter med sin familie til Asheville, North Carolina USA, og selvom han ikke havde stor succes online, arbejdede han hos Walmart for at hjælpe med at bevare sin nettoværdi.

Han udgav konsekvent videoer, og til sidst voksede populariteten af hans kanal sammen med hans nettoværdi. Han udgav oprindeligt en til tre videoer om dagen med fokus på forskellige videnskabelige aspekter såvel som life hacks. Hans abonnentantal voksede støt og nåede 10 millioner abonnenter - CrazyRussianHacker opnåede en masse popularitet på grund af sin sans for humor såvel som sin russiske accent. Han har også andre YouTube-kanaler, som supplerer hans rigdom; hans første kanal hed "origami768", som fokuserede på origami-tutorials. Senere omdøbte han kanalen til "Taras Kul", som er en anden kanal, som også har nået over 2,5 millioner abonnenter, og har en anden kanal med titlen "SlomoLaboratory", som han arbejdede på med sin bror - kanalen blev senere omdøbt til "Slow". Mo Lab”. Hans mest populære kanal "CrazyRussianHacker" startede i 2012 og har nu over 1000 videoer uploadet. CrazyRussianHacker er blevet hans mest aktive kanal, hvor han poster demonstrationer, gør-det-selv og testvideoer. Han har også samarbejdet med andre YouTube-personligheder.

CrazyRussianHacker er blevet omtalt i forskellige medier, herunder "Business Insider" og "The Huffington Post". Han tjener også mange penge på at køre betalte annoncer gennem sine videoer.

For hans personlige liv er der ikke meget kendt om CrazyRussianHackers romantiske forhold, men det er kendt, at han ejer to huskyer, en leguan og en paraplykakadue, og han er også en ivrig biavler. I en anden video nævnte han, at han betragter sig selv som russisk på trods af at han voksede op i Ukraine. Hans bror er Dima Kulakov, som også har været involveret i hans "Slow Mo Lab"-kanal.

CrazyRussianHacker er også meget aktiv på sociale medier - han har over 330.000 følgere på Instagram, som for det meste viser hans daglige bestræbelser. Han har også en Facebook-side med næsten 500.000 likes; siden promoverer for det meste hans YouTube-videoer.

Anbefalede: