Indholdsfortegnelse:

Robert Blanches nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Robert Blanches nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Robert Blanches nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Robert Blanches nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Robert Blanches nettoformue er 6 millioner dollars

Robert Blanche Wiki Biografi

Robert Blanche er født i 1962 i USA, og er en skuespiller nok bedst kendt for at have medvirket i spillefilmene "Men of Honor" og "Something Wicked". Desuden portrætterede han Lt. Bonanno i tv-serien "Leverage", såvel som Mr. George Wheaton i serien "Rose Red". Blanche har været aktiv i underholdningsindustrien siden 1994.

Hvor meget er Robert Blanches nettoværdi? Det er blevet anslået af autoritative kilder, at den samlede størrelse af hans rigdom er så meget som $6 millioner, som af de data, der blev præsenteret i begyndelsen af 2018. Tv og film er de vigtigste kilder til Blanches beskedne formue.

Robert Blanches nettoværdi 6 millioner dollars

Til at begynde med er der ingen oplysninger om hans fødested, barndom eller endda uddannelse.

Med hensyn til sin professionelle karriere blev han set i rollen som Shore Patrolman i filmen "Men of Honor" (2000) instrueret af George Tillman Jr. Han delte skærmen med sådanne skuespillere som den legendariske Robert De Niro og Cuba Gooding Jr. Senere., er skuespilleren kendt for at have fortolket Mr. George Wheaton i tv-serien "Rose Red" (2002) skabt af Craig R. Baxley; serien er baseret på bogen af samme navn skrevet af Stephen King. Derudover portrætterede han Lt. Bonanno i serien "Leverage" fra 2008 til 2012, der blev sendt på TNT; serien blev skabt af John Rogers og Chris Downey og vandt People's Choice Award i kategorien Favorite Kabel TV Drama. Generelt var anmeldelserne af serien hovedsageligt positive, og seervurderingerne var konsekvent høje, så det øgede støt Roberts nettoværdi.

I 2014 blev skuespilleren castet som hovedrolle i drama-gyserfilmen "Something Wicked" instrueret af Darin Scott, med hovedrollen sammen med Brittany Murphy, Shantel VanSanten og Julian Morris. I øjeblikket medvirker han i fantasypolitiets dramaserie "Grimm", der udsendes på NBC; serien blev skabt af Jim Kouf og Stephen Carpenter. Det skal også siges, at skuespilleren har medvirket i tv-serierne "Ally McBeal", "ER", "It's Always Sunny in Philadephia" og "Monk" blandt flere andre.

For at konkludere, har alle de ovennævnte roller tilføjet summer til den direkte størrelse af Robert Blanches nettoformue.

Endelig, i skuespillerens personlige liv, giftede han sig med June Eisler i 2014, og de to har et barn sammen. Tidligere var Robert gift med en unavngiven dame, som han har tre børn med.

Anbefalede: