Indholdsfortegnelse:

Mike Pence nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Mike Pence nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mike Pence nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Mike Pence nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Vice President Mike Pence Marks the 80th Anniversary of the Start of WWII in Poland 2024, Kan
Anonim

Michael Richard Pences nettoværdi er $2 millioner

Michael Richard Pence løn er

Image
Image

$230, 000

Michael Richard Pence Wiki Biografi

Michael Richard Pence blev født den 7th juni 1959, i Columbus, Indiana USA, af delvis irsk afstamning, og er en politiker, der nu er bedst kendt for at være USA's 48. vicepræsident. Tidligere var han den 50. guvernør i Indiana (2013-2017). Han er også kendt som advokat. Hans karriere har været aktiv siden 1986.

Så har du spekuleret på, hvor rig Mike Pence er fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at den samlede størrelse af Mikes nettoværdi er over 2 millioner dollars, akkumuleret gennem hans succesfulde involvering i loven og politik.

Mike Pence nettoværdi $2 millioner

Mike Pence blev opvokset med fem søskende i sin hjemby af sin far, Edward Joseph Pence Jr., og hans mor, Nancy Jane. Han gik på Columbus North High School, hvor han blev interesseret i politik, og var frivillig hos Bartholomew County Democratic Party. Efter studentereksamen i 1977, meldte han sig ind på Hanover College og dimitterede med en BA-grad i historie i 1981. Lige efter endt uddannelse begyndte han at arbejde på college som rådgiver i de næste to år, inden han fortsatte sin uddannelse ved Indiana University's Robert H. McKinney School of Law, hvorfra han fik sin JD-grad i 1986.

Efterfølgende begyndte Mikes karriere som advokat det år, da han begyndte at arbejde i privat praksis. To år senere blev han involveret i politik, da han besluttede at stille op til en kongresplads samme år, og igen i 1990, hvor han begge tabte til den demokratiske embedsmand Phil Sharp. Ikke desto mindre blev han en del af State Policy Network i det følgende år, og på samme tid blev han valgt til at blive præsident for Indiana Policy Review Foundation. Mike tjente i denne stilling indtil 1993, hvor han besluttede at køre sit eget "The Mike Pence Show" på WRCR-FM-radio i Rushville, Indiana. Bagefter var han mellem 1995 og 1999 vært for et politisk talkshow, som markerede begyndelsen på en stigning i hans nettoformue.

Ikke desto mindre var Mikes store comeback i 2000, da han igen stillede op for at blive USA's repræsentant for Indiana's 2.nd kongresdistriktet, denne gang vinder det. Siden da er hans karriere kun gået opad såvel som hans nettoformue, da han har fungeret som formand for den republikanske undersøgelseskomité fra 2005 til 2007, og i løbet af 2006 stillede han op som leder af det republikanske parti i Repræsentanternes Hus, og Selvom han blev besejret af repræsentanten John Boehner, gav Mike ikke op og vandt den i 2009.

For at tale yderligere om sin karriere kom Mikes næste store succes i 2013, da han vandt valget for de 50.th guvernør i Indiana, og tjente i den stilling i de næste fire år, hvilket tilføjede et betydeligt beløb til hans nettoformue. Senest vandt han positionen som 48th Vicepræsident i USA, der besejrede Tim Kaine med 48,2%, så hans nettoformue stiger bestemt.

Når det kommer til at tale om hans personlige liv, har Mike Pence været gift med Karen Pence siden 1985; parret har tre børn sammen. Deres nuværende bolig er i den officielle bolig for USA's vicepræsident, ved Number One Observatory Circle, som ligger i Washington, D. C.

Anbefalede: