Indholdsfortegnelse:

Lee Kirk nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Lee Kirk nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Lee Kirk nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Lee Kirk nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Vlad and Niki play Giant Eggs Surprise with Toys 2024, Kan
Anonim

Lee Kirks nettoværdi er $2 millioner

Lee Kirk Wiki Biografi

Lee Kirk blev født i Texas, USA; hans fødselsdato og -sted er ukendt i medierne. Han er instruktør, producer, manuskriptforfatter og skuespiller, nok bedst kendt for sine projekter som "The Man Who Invented The Moon", "The Giant Mechanical Man" og "Ordinary World". Han har været et aktivt medlem af underholdningsindustrien siden 2000.

Så har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Lee Kirk er fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at den samlede størrelse af Kirks nettoværdi er over 2 millioner dollars, akkumuleret gennem hans succesfulde involvering i underholdningsindustrien, ikke kun som instruktør, producer og manuskriptforfatter, men også som skuespiller.

Lee Kirk nettoværdi $2 millioner

Når vi taler om Lee Kirks tidlige liv og uddannelse, er der ingen relevant information tilgængelig for medierne.

Hvis man skal tale om sin karriere, blev Lee Kirk et aktivt medlem af underholdningsindustrien i 2000, da han prøvede sig selv som skuespiller og fik sin debut i en birolle i Craig Mazins film "The Specials". Tre år senere besluttede han at flytte sit fokus til at skrive og producere, og hans første projekt var en kort video med titlen "The Man Who Invented The Moon", som markerede begyndelsen på en stigning i hans nettoformue. I løbet af det næste år skrev han endnu en kort video med titlen "The Women", som blev efterfulgt af at skrive et manuskript til "The Benefits Of Drinking Whisky" (2005).

I 2008 skrev og optrådte Kirk i filmen "Pants On Fire", hvor han portrætterede Brad Spoofer, med hovedrollen sammen med Sean Gunn og Joseph Sikora, hvilket tilføjede en betydelig mængde til hans nettoværdi. I løbet af samme år blev han også castet i to afsnit af den korte tv-serie "PG Porn", og senere medvirkede han også i en anden tv-serie med titlen "The Office" (2010) sammen med sin kommende kone Jenna Fischer.

Kirks næste store projekt kom i 2012, da han skrev og instruerede filmen "The Giant Mechanical Man", som spillede hovedrollen med sådanne skuespillere som Chris Messina, Topher Grace og Jenna Fischer, hvilket øgede hans nettoværdi med en stor margin.

For at tale yderligere om sin karriere skrev Kirk også et afsnit af tv-serien "The Office" i 2013. Senest skrev han et manuskript og instruerede filmen med titlen "Ordinary World" (2016) med skuespillere som Billie Joe Armstrong og Judy Greer i hovedrollerne. Begge disse projekter øgede bestemt hans formue markant.

Når det kommer til at tale om sit personlige liv, har Lee Kirk været gift med den populære Hollywood-skuespillerinde Jenna Fischer siden juli 2010; parret har to børn sammen. Deres nuværende bopæl er i Hollywood, Los Angeles, Californien.

Anbefalede: