Indholdsfortegnelse:

Steven R. McQueen nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Steven R. McQueen nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Steven R. McQueen nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Steven R. McQueen nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Steven R. McQueen on Mornings (Australia) 2024, Kan
Anonim

Steven R. McQueens nettoværdi er $3 millioner

Steven R. McQueen Net Worth Wiki Biografi

Steven Chadwick McQueen blev født den 13. juli 1988 i Los Angeles, Californien, USA, af Stacy Toten og Chad McQueen og er nok bedst kendt som skuespilleren, der portrætterede Jake Forester i ''Piranha 3D'', og Jeremy Gilbert i det verdensomspændende hit. serie ''The Vampire Diaries''.

Så hvor rig er Steven R. McQueen fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder har denne skuespiller en nettoværdi på over $3 millioner, akkumuleret fra hans over ti år lange karriere inden for det nævnte felt.

Steven R. McQueen nettoværdi $3 millioner

McQueens far er skuespiller, så det var helt naturligt for ham også at forfølge den karriere. Han fik sin skuespillerdebut med gæsterollen som Jordan Peters i et afsnit af ''Threshold'', en anmelderrost drama-tv-serie. I løbet af samme år havde Steven en mere fremtrædende koncert, idet han blev castet til at spille Kyle Hunter i syv afsnit af ''Everwood'', en drama-tv-serie nomineret til to Primetime Emmys, og han forblev i den nævnte serie det næste år, afsluttede med dette projekt i 2006. Han fortsatte derefter med at arbejde på mindre projekter, og vigtigst af alt fik han i 2008 rollen som Derek Beaugard i ''Minutemen'', Disneys komediefilm, hvor han arbejdede sammen med Jason Dolley og Luke Benward. I løbet af samme år havde Steven flere projekter, inklusive ''Numb3rs'' og ''CSI:Miami'', der portrætterede Craig Ezra i førstnævnte og Keith Walsh i sidstnævnte, hvilket støt øgede hans nettoværdi.

I 2009 blev McQueen castet til at spille Jeremy Gilbert, en af hovedpersonerne i ''The Vampire Diaries'', baseret på bøgerne med samme titel; serien følger historien om en teenagepige, der kæmper for at vælge mellem to vampyrbrødre. ''The Vampire Diaries'' opnåede stor succes verden over og blev belønnet med priser som ASCAP for Top Television Series, GMS, IGN og People's Choice Awards. Derudover opnåede serien 60 nomineringer, inklusive for Saturn, ALMA og Nexty. Arbejdet på et så fremtrædende projekt fik Steven verdensomspændende anerkendelse med publikum, især forbliver i serien gennem de næste otte år, der optrådte i de i alt 133 afsnit. I 2010 sluttede McQueen sig til rollebesætningen i ''Piranha 3D'', hvor han spillede Jake Foster; filmen fik stor opmærksomhed og indtjente 83,1 millioner dollars ved billetkontoret, på trods af at den fik middelmådige anmeldelser. Efterfølgende har McQueen mest fokuseret på tv og fortsatte med at portrættere Jimmy Borelli i ''Chicago Fire'' i 2015, som følger brandmændenes liv, og fik for det meste positive anmeldelser med McQueen, der samarbejdede med skuespillere som Jesse Spencer, Taylor Kinney og Monica Raymund. Derudover spillede McQueen den samme karakter i fire afsnit af ''Chicago P. D.'' i 2016. Som konklusion har denne skuespiller haft 12 skuespilkoncerter indtil videre.

I 2014 optrådte han i dokumentarfilmen om sin berømte skuespiller bedstefar, med titlen ''I Am Steve McQueen'', og i 2017 optrådte han i ''The Vampire Diaries: Forever Yours'', tv-special.

Når det kommer til hans privatliv, er Steven den ældste af fire børn og har en stedbror og en halvsøster fra sin fars andet ægteskab. Fra sin mors gengifte har McQueen en halvbror. ''R''et i hans kunstnernavn står for efternavnet på hans stedfar. Hans bedsteforældre var Steve McQueen og Neile Adams, som begge var skuespillere. Når vi taler om hans forholdsstatus, er Steven forlovet med Alexandra Silva. Han er aktiv på sociale medier såsom Instagram og følges af 1,3 millioner mennesker på denne hjemmeside.

Anbefalede: