Indholdsfortegnelse:

Rich Wyatt nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Rich Wyatt nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rich Wyatt nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Rich Wyatt nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: A Message from Rich - Rich Wyatt - Gunsmoke Guns TV 2024, Kan
Anonim

Rich Wyatts nettoværdi er $10 millioner

Rich Wyatt Wiki Biografi

Rich Wyatt blev født i USA og var en retshåndhæver, skydevåbeninstruktør og forretningsmand, der er bedst kendt for at skabe våbenfremstillingsvirksomheden kaldet Gunsmoke Guns i 1980'erne, og derefter blive en reality-tv-stjerne. Hans popularitet steg, da han medvirkede i Discovery Channels reality-serie "American Guns", men der er stadig spørgsmål om ægtheden af hans karrierepåstande, plus nylige anklager om våbensalg. Al hans indsats har dog hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Rich Wyatt? Fra begyndelsen af 2018 anslår kilder en nettoværdi på 10 millioner dollars, for det meste tjent gennem succes i erhvervslivet og hans optrædener på reality-tv. Væksten i hans rigdom blev dog hæmmet, efter at han blev fundet skyldig i at overtræde føderale skydevåbenlove og -regler, som han afventer dom for, så tiden vil vise, om hans nettoformue vil fortsætte med at stige.

Rich Wyatts nettoværdi 10 millioner dollars

Richs tidlige liv, inklusive uddannelse, er blottet for detaljer, men han startede med retshåndhævelse og tilbragte tilsyneladende 22 år i den karriere, hvoraf han tjente 20 som politichef i Alma, Colorado. Derefter arbejdede han som brandmand og byggede også sine egne våben, besluttede sig derefter for at blive våbeninstruktør og etablerede sit eget våbenfremstillingsfirma i 1980'erne, med titlen Gunsmoke Guns. Han blev administrerende direktør for virksomheden, og en af hans første tv-optrædener var i serien "Don't Be A Victim", hvor han var med som ekspert i skydevåbendemonstrator.

Takket være hans virksomheds succes steg Wyatts nettoværdi betydeligt - han var kendt for at skabe den første dobbeltløbede kanon, som faktisk virkede, med hjælp fra hans Gunsmoke-team. "American Guns" startede i 2011 og viste ham sammen med hans familie i Wheat Ridge, Colorado. Showet udsendte deres daglige aktiviteter såsom pistolfremstilling, tilpasning, handel og instruktion og modtog stærke vurderinger, der blev sammenlignet med andre populære Discovery Channel-serier. Rich overvågede produktionen af showet og udvidede endda til andre aktiviteter, herunder en webserie på YouTube-kanalen - "Gunsmoke Guns TV". Han etablerede også en Facebook-side med titlen "American Guns' Facebook Page". Discovery Channel aflyste dog showet i 2012, hvor mange mente, at skyderiet i Sandy Hook Elementary School var en medvirkende faktor i beslutningen.

I 2013 foretog Internal Revenue Service (IRS) en finansiel undersøgelse af Gunsmoke Guns-virksomheden, efter et røveri, der skete tidligt på året, såvel som på grund af Richs bemærkninger om afventende Colorado-lovgivning vedrørende våbenejerskab og -køb. Han mistede sin føderale skydevåbenlicens (FFL) på grund af overtrædelse af love og regler for skydevåben, men driften af Gunsmoke Guns fortsatte selv under IRS-undersøgelsen af skatteunddragelse. Butikken blev til sidst lukket ned, og i 2016 blev Wyatt anklaget for skattesvig. Året efter blev han fundet skyldig i 10 forhold, herunder sammensværgelse til at handle med skydevåben uden licens. Han blev også anklaget for ulovlig indførsel af våben - strafudmålingen skulle ske i juli 2017, men problemer efter hans advokats afgang har forsinket sagen.

For hans personlige liv er det kendt, at Rich er gift med Renee Wyatt, og de har fire børn; to af Renees børn er fra et tidligere ægteskab. De to børn Kurt og Paige var også med i "American Guns", hvor Kurt satte op for at slutte sig til sin stedfars virksomhed.

Anbefalede: