Indholdsfortegnelse:

Sonequa Martin-Green nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Sonequa Martin-Green nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Sonequa Martin-Green nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Sonequa Martin-Green nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Star Trek Star Sonequa Martin-Green's Morning Routine | Waking Up With | ELLE 2024, Kan
Anonim

Sonequa Martins nettoværdi er $2 millioner

Sonequa Martin Wiki Biografi

Født Sonequa Martin den 21. marts 1985 i Russellville, Alabama USA, hun er en skuespillerinde, sandsynligvis bedst kendt af verden som Sasha Williams i tv-serien "Walking Dead", og også som Michael Burnham i en anden tv-serie "Star Trek".: Discovery”, blandt mange andre roller, som hun har sikret sig indtil videre i sin karriere.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Sonequa Martin-Green er fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Martin-Greens nettoværdi er så høj som 2 millioner dollars, et beløb tjent gennem hendes succesrige karriere, aktiv siden 2005.

Sonequa Martin-Green nettoværdi $2 millioner

Sonequa voksede op med sin søster og tre ældre halvsøstre i sin fødeby; fra en tidlig alder ville Sonequa blive psykolog, men hendes lyst ændrede sig, da hun som 16-årig stod på scenen i en gymnasieproduktion.

Efter studentereksamen indskrev Sonequa på University of Alabama, hvorfra hun fik en grad i teater i 2007. Hendes karriere startede faktisk to år før hendes eksamen, da hun blev castet i rollen som Coco Delight i filmen "Not Quite Right". Derfra optrådte Sonequa i tv-serien "Law & Order: Criminal Intent" i 2008, og samme år medvirkede han også i thrillerfilmen "Blind Thoughts". Hendes første bemærkelsesværdige rolle kom i 2009, da hun blev valgt til den tilbagevendende del af Courtney Wells i tv-dramaserien "The Good Wife" (2009-2011). Samme år medvirkede hun i dramafilmen "Toe to Toe", som kun øgede hendes nettoformue.

Hun fortsatte med tv-roller; i 2012 blev hun valgt til rollen som Sasha Williams i tv-dramaserien "The Walking Dead" (2012-2017), hvilket øgede hendes nettoformue markant, og i 2013 var hun Tamara i tv-fantasy-eventyrserien "Once Upon a Tid". Mens hun var på settet til "The Walking Dead", var Sasha generelt ikke på jagt efter nye skuespillerengagementer, og det var først for nylig, at hun indspillede en ny rolle, der var værd at nævne.

Når det er sagt, blev Sonequa valgt til rollen som Michael Burnham i tv-sci-fi-eventyrserien "Star Trek: Discovery" (2017-2018), som er en prequel til den forrige del af serien, hvilket yderligere øger hendes nettoværdi.

Når det kommer til hendes personlige liv, har Sonequa været gift med skuespilleren Kenric Green siden 2010, derfor er hendes efternavn Green. De mødtes på McCarter Theatre, mens de begge medvirkede i "Fetch Clay, Make Man", og efter at de havde startet et forhold flyttede de til New York City. Men for virkelig at starte deres respektive karrierer flyttede parret til Los Angeles, Californien i 2012, hvor de har boet lige siden. Parret har en dreng Kenric Justin Green II, født i 2015. Hun var gravid, mens hun optog tredje sæson af den prisvindende serie "The Walking Dead", men formåede professionelt at dække sin tilstand ved at bruge større våben og tykke lag af tøj.

Anbefalede: