Indholdsfortegnelse:

Daniel Ricciardo Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Daniel Ricciardo Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Daniel Ricciardo Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Daniel Ricciardo Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Daniel Ricciardo's Virtual Hot Lap of Australia | 2018 Australian Grand Prix 2024, Kan
Anonim

Daniel Ricciardo nettoværdi er $9 millioner

Daniel Ricciardo Wiki Biografi

Født Daniel Joseph Ricciardo den 1. juli 1989 i Perth, Western Australia, han er en racerkører, som i øjeblikket er en del af Red Bull Racing Formel 1-teamet. Siden han deltog i mesterskabet, har Daniel haft to sæsonafslutninger på tredjepladsen.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Daniel Ricciardo er fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Ricciardos nettoværdi er så høj som $9 millioner, et beløb tjent gennem hans succesrige karriere, aktiv siden midten af 2000'erne.

Daniel Ricciardo nettoværdi $9 millioner

Af delvis italiensk herkomst er Daniel søn af Grace og Giuseppe Ricciardo; han har en søster, Michelle. Påvirket af sin far, som i sin egen tid deltog i et par racerstævner, men uden nogen større succes, startede Daniel med karting, da han kun var ni år gammel, meldte sig ind i Tiger Kart Club, og som 15-årig blev han en del af det vestlige australske Formel Ford-mesterskab, og sluttede som nummer otte i sin rookiesæson. Næste år vandt Daniel et stipendium til det asiatiske Formel BMW-mesterskab, og blev en del af Eurasia Motorsport, og sluttede på tredjepladsen i mesterskabet efter to sejre, begge på Bira.

Takket være hans gode resultater kom Daniel fremad, og i 2007 sluttede han sig til Formel Renault og kørte for RP Motorsport. Han konkurrerede i både europæiske og italienske mesterskaber, men som sæsonen skred frem, blev han mere fokuseret på den italienske kategori, og sluttede på sjettepladsen i mesterskabet. Han forblev i Formel Renault i 2008-sæsonen, men koncentrerede sig om europæiske og vesteuropæiske kategorier og vandt sin første karrieretitel ved at slå alle andre kørere i Formel Renaults østeuropæiske mesterskab, mens han i det europæiske mesterskab sluttede sæsonen på andenpladsen bag Valtteri Bottas, der nu kører for Mercedes i Formel 1.

Daniel begyndte derefter at køre for Carlin Motorsport, og skiftede til den britiske Formel 3, hvilket baseret på hans resultater bestemt ikke var et problem, da han vandt titlen med syv sejre. I de næste par år byggede Daniel sin portefølje til Formel 1 og blev testkører for Red Bulls datterselskab Scuderia Toro Rosso i 2010 og 2011, indtil han endelig underskrev en kontrakt med Formel 1-holdet for 2012-sæsonen.

Selvom Toro Rossos evner for 2012 ikke var i stand til at opnå højere resultater, lykkedes det Daniel at samle 10 point og slutte på en 18. plads. Han forbedrede sig den næste sæson, fordoblede antallet af point og sluttede som nr. 14. Han blev derefter rekrutteret af Infiniti Red Bull Racing, efter Mark Webbers pensionering, og vandt tre løb, inklusive det canadiske, ungarske og belgiske. Grand Prix, som øgede hans nettoværdi, men også viste ham som potentielt at blive en af de bedste kørere, hvis han fik en god bil. Desværre faldt hans Red Bull den følgende sæson bag Ferrari og Williams, mens han allerede var bag Mercedes, og han sluttede på ottendepladsen uden sejr.

Red Bull var dog tilbage i 2016, og Daniel slog denne gang sin pointrekord ved at samle 256, nok til endnu en tredjeplads i mesterskabet, mens han noterede én sejr ved Malaysias Grand Prix.

I den seneste sæson sluttede Daniel på en femteplads og sikrede sig kun én sejr, denne gang ved Aserbajdsjans Grand Prix efter at have startet fra tiendepladsen.

Når det kommer til hans personlige liv, var Daniel i et langvarigt forhold med sin high school-kæreste, Jemma Boskovich, men han er i øjeblikket officielt single efter at have slået op med hende i 2017.

Anbefalede: