Marcus Rashfords nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Marcus Rashford Wiki Biografi

Marcus Rashford blev født den 31. oktober 1997 i Wythenshawe, Manchester, England, og er kendt som fodboldspiller, der spiller for det fremtrædende engelske Premier League-hold (EPL) Manchester United.

Så hvor rig er Marcus Rashford fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder har denne fodboldspiller en nettoværdi på 91 millioner dollars, hvor hans formue er akkumuleret fra hans tre år lange seniorkarriere inden for det nævnte felt.

Marcus Rashfords nettoværdi $91 millioner

Rashford var angiveligt interesseret i at spille fodbold fra en tidlig alder, og i en alder af fem begyndte han at spille for Fletcher Moss Rangers. To år senere blev han medlem af akademisystemet hos Manchester United, og gik videre gennem aldersholdene, indtil han i 2015 var på førsteholdsbænken, og i 2016 var han en tilføjelse til Manchester United og spillede for dem i UEFA Europa League i den 32nd runde, mod Midtjylland. Rashford begyndte at spille i Anthony Martials position, efter Martial blev skadet under en opvarmning, og begyndte at opnå gode resultater helt fra begyndelsen, da han i sin debutkamp scorede to mål, hvilket var en væsentlig tilføjelse til hans hold, der vandt med en 5 – 1 resultat; hans præstation gjorde ham til den yngste scorer nogensinde i europæisk konkurrence. Marcus fortsatte med at deltage i Premier League i en kamp mod Arsenal, hvor han scorede to mål igen - og leverede også en assist til sit hold i den kamp - og blev den tredje yngste målscorer for United i Premier League. I marts 2016 præsterede han endnu en bemærkelsesværdig præstation, da han scorede det eneste mål i Manchester-derbyet, da han i en alder af 18 blev den yngste målscorer nogensinde i et Manchester-derby i Premier League-æraen. For at opnå utrolige resultater afsluttede han sæsonen 2015-16 med at blive belønnet med Jimmy Murphy Young Player of the Year, så Rashfords kontrakt med Manchester United blev forlænget til 2020, hvilket øgede hans nettoværdi betydeligt.

Fra 2016-17 sæsonen fik Marcus nummer 19 af José Mourinho, den nye manager for holdet. Han fortsatte med at score sit første mål i august 2016, i en kamp mod Hull City. I den næste måned havde han yderligere tre mål, i kampe mod Watford, Northampton Town og Leicester City. I februar vandt han sit tredje trofæ og var en erstatning i det 77. minut i kampen mod Southampton, efterfulgt af at score et nøglemål i 107.th minut af kampen mod Anderlecht. Samlet set havde Rashford endnu en succesfuld sæson.

I sæsonen 2017-18 debuterede han i august i en kamp mod Real Madrid, hvor hans hold tabte 2-1. I slutningen af december spillede Manchester United mod Burnley, og Marcus brugte 90 minutter på banen, men kampen endte i sidste ende med uafgjort 2 – 2. I begyndelsen af 2018 brugte han 10 minutter på banen, i en kamp mod Stroke og scorede senere et mål i en kamp mod Yeovil. Det er sikkert at sige, at hårdt arbejde har båret frugt for denne unge fodboldspiller, da hans evner og indsats er konsekvent anerkendt.

I sit privatliv deler Marcus ikke meget information om det emne - der er ikke engang rygter om romantiske forhold endnu! Han er aktiv på sociale medier som Twitter og Instagram og følges af 860.000 mennesker på førstnævnte og over fire millioner på sidstnævnte.