Indholdsfortegnelse:

Jill Halfpennys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jill Halfpennys nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Anonim

Jill Halfpennys nettoværdi er $2 millioner

Jill Halfpenny Wiki Biografi

Jill Halfpenny blev født den 15. juli 1975 i Gateshead, Tyne and Wear, England, af Maureen og Colin Halfpenny, og er bedst kendt som en skuespillerinde, der har haft fremtrædende roller i projekter som ''Waterloo Road'' og ''Humans' ''.

Så hvor rig er Jill Halfpenny fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder har denne skuespillerinde en nettoværdi på over 2 millioner dollars, akkumuleret fra hendes karriere inden for det nævnte felt, som begyndte i slutningen af 1980'erne.

Jill Halfpenny nettoværdi $2 millioner

Jill blev uddannet på St. Edmund Campion romersk-katolske skole, og da hun var interesseret i skuespil fra en tidlig alder, var hun studerende på Webber Douglas Academy of Dramatic Art og desuden på First Act Theatre i Gosforth. Halfpenny havde sin første skuespillerkoncert i en alder af kun 14 år, da hun sluttede sig til rollebesætningen i "Byker Grove" som Nicola, og forblev i showet fra 1989 til 1992. Derefter spillede hun Lisa Collett i ''The Bill', og gæstede hovedrollen i flere tv-serier. I 1999 begyndte Jill yderligere to projekter på tv - ''Peak Practice'' og ''Coronation Street'' - og blev i sidstnævnte det næste år. Derefter spillede hun hovedrollen i actioneventyrfilmen ''Command Approved'' fra 2000 som chopperpilot sammen med Paul Bhattacharjee og Gavan O'Herlihy. I 2002 havde hun en af sine mest fremtrædende skuespilkoncerter hidtil, idet hun kom med i castet i ''East Enders'' i 185 afsnit af serien, og portrætterede Kate indtil 2005. Derefter blev Jill castet til at spille Izzie Redpath i '' 'Waterloo Road''; skuespil i så fremtrædende serier, Halfpenny opnåede anerkendelse blandt publikum og kritikere, og begyndte sin stigning til stjernestatus, så hun øgede sin nettoværdi.

I 2013 var hun gæstestjerne i fem afsnit af ''Lightfields'' som Martha Felwood, og i samme år medvirkede hun i den korte anmelderroste gyserfilm ''Turn Your Bloody Phone Off: The Second Batch''. I 2014 sluttede Jill sig til rollebesætningen i mini-dramaserien ''Babylon'', hvor hun spillede Davina i alle syv afsnit af serien, og efterfulgt af en rolle i ''Humans'', en anmelderrost tv-serie, der følger historien. af en parallel nutid, hvor menneskeheden bruger ''Synth'', en robot designet til at fungere som deres tjener. I det kommende år medvirkede Halfpenny i ''Maisie'', en kortfilm skrevet af Oliver Henderson. Samlet set har Jill haft over 40 film- og tv-projekter indtil videre.

Udover at være aktiv på tv og sølvskærme optræder Halfpenny også af og til i teatret. I 2012 havde hun hovedrollen i skuespillet fra 1977 skrevet af Mike Leigh, ''Abigail's Party'', og tre år efter det spillede hun hovedpersonen i ''Way Upstream'', der blev afholdt på Chichester Festival Theatre.

Når det kommer til Halfpennys privatliv, var hun gift med skuespilleren Craig Conway fra 2007 til 2010, og de har et barn sammen. Jill er bredt anerkendt for sit velgørende arbejde med Kidscape, som i 2013 blev belønnet med titlen Freeman of the Borough of Gateshead. Hun deler nogle aspekter af sit personlige liv gennem Twitter, og hendes konto følges af 33.800 mennesker.

Anbefalede: