Indholdsfortegnelse:

Jack Derges nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jack Derges nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jack Derges nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jack Derges nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Jack Derges nettoværdi er $2 millioner

Jack Derges Wiki Biografi

Jack Derges blev født den 24. februar 1987 i Plymouth, England, og er en skuespiller, måske bedst kendt som Jed Warner i ''Freak of Nurture'', og Simon i ''Humans''.

Så hvor rig er Jack Derges fra begyndelsen af 2018? Ifølge autoritative kilder har denne skuespiller en nettoværdi på $2 millioner, akkumuleret fra hans 11 år lange karriere i det nævnte felt.

Jack Derges nettoværdi $2 millioner

Vi har ikke meget information om Jacks tidlige liv, men vi ved, at han studerede på Arts Ed London School of Acting. Han fik sin skuespildebut med rollen som Ben Shears / Private Haydon i to afsnit af ''Casualty'' i 2007, og dukkede op i showet igen fem år senere. Derudover blev han i 2012 castet til at spille Grayson i ''Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness'', med hovedrollen sammen med Anthony Howell. Gennem de følgende år ville Derges have flere mindre roller i tv-serier og spillede i 2015 med i ''Freak of Nurture'' side om side med Ana Popplewell, som fik blandede anmeldelser. I løbet af samme år optrådte Derges kort i flere serier såsom ''Cucumber'' og ''The Royals'', og måske vigtigst af alt sluttede han sig til rollebesætningen ''Humans'', hvor han spillede Simon i den verdensomspændende populære sci-fi dramaserie, fokuseret på den parallelle nutid, hvor menneskeheden bruger ''Synth'', en robot designet til at fungere som deres tjener. Showet vandt kritisk ros og blev nomineret til priser som BAFTA og Satellite, og hjalp bestemt med at hæve Jacks nettoværdi.

Derges fortsatte med at spille Andy Flynn i ''East Enders'', en elsket og rost tv-serie, der har vundet 180 priser, såsom BAFTA for bedste sæbe og fortsættende drama, og blev nomineret til mere end 270 andre, inklusive British Soap og Banff Rockie Awards, givet af Banff Television Festival. Samlet set hjalp det Derges med at være med i et så vigtigt projekt med at få stjernestatus.

Som i den seneste fortid leverede han stemmeoptagelser til ''Need for Speed Payback'', et videospil udgivet i slutningen af 2017, og kort efter spillede han en af hovedpersonerne i ''Aux'' sammen med John Rhys- Davies og Theo Devaney, som fulgte to drenge, da de opdagede en bunker fra Anden Verdenskrig i nærheden, og vandt en Uhyggelig Film Festival Award.

Udover at være skuespiller er Jack også sanger. Han deltog i turnéen til stykket ''The Boys In The Band'', som blev afholdt over hele Storbritannien, i rollen som Cowboy, og arbejdede side om side med James Holmes, Ben Mansfield, Nathan Nolan og Mark Gatiss, Daniel Boys og John Hopkins.

Når det kommer til hans privatliv, er Jack Derges gift med danseren Yasmin Alamiri, og de har en søn. Han er aktiv på Twitter og Instagram og har mere end 10.200 følgere på førstnævnte og 9.000 på sidstnævnte.

Anbefalede: