Indholdsfortegnelse:

NAV Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
NAV Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: NAV Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: NAV Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Navraj Singh Gorayas nettoværdi er $700.000

Navraj Singh Goraya Wiki Biografi

Navraj Singh Goraya blev født den 3. november 1989 i Toronto, Ontario, Canada, af Punjabi afstamning, og er en rapper, hip hop kunstner og producer, bedst kendt for at optræde under scenenavnet NAV. Han er underskrevet med Republic Records og XO-mærket. Han har også samarbejdet med adskillige højprofilerede skuespillere som The Weeknd og Drake. Han har været aktiv i musikbranchen siden 2015, og al hans indsats har hjulpet med at bringe hans nettoværdi til, hvor den er i dag.

Hvor rig er NAV? Fra slutningen af 2017 anslår kilder en nettoværdi, der er på $700.000, for det meste tjent gennem succes i musikindustrien. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

NAV nettoværdi $700.000

NAVs forældre flyttede til Toronto og migrerede fra Punjab, Indien. Han voksede op meget interesseret i musik, efter at han fik købt en boom box til jul, og blev også opmuntret af sin onkel til at forfølge en karriere inden for musikken. I løbet af gymnasiet begyndte han at lave og producere sin egen musik og producere beats for undergrundskunstnere fra Toronto, og til sidst opbyggede han også sin popularitet gennem hjemmesiden SoundCloud.

Han var nære venner med The Weeknd og Drake, som også fik succes i musikindustrien, hvilket førte til, at han for alvor forfulgte karrieren. Han udgav sange gennem SoundCloud, inklusive "Take Me Simple", som fandt stor popularitet, og hans nettoværdi begyndte at stige, da han bidrog og skrev for Drake, og blev omtalt af Drake på radio. Han fik også meget opmærksomhed, efter Kylie Jenner postede en video lip syncing en single af NAV med titlen "Myself". I 2016 samarbejdede han med rapperen Travis Scott i sangen "Beibs in the Trap", som blev inkluderet i albummet med titlen "Birds in the Trap Sing McKnight", hvilket bragte ham betydelig eksponering, da sangen opnåede platinstatus, og i 2017, NAV blev underskrevet til XO og Republic Records.

NAV udgav derefter det debut-selvbetitlede mixtape, som indeholdt sangen "Some Way" med The Weeknd. Hans sang "Myself" ville blive hans mest populære sang til dato. Han udgav også et andet mixtape, i samarbejde med Metro Boomin, med titlen "Perfect Timing", og som også byder på adskillige nykommere til branchen, så NAVs nettoformue steg yderligere.

Hans stil er blevet beskrevet som melodisk og døsig, men han taler også om en masse emner, der fanger lytternes opmærksomhed. Han tjente en smule kontrovers ved at bruge ordet "n" i sine sange - han nævnte, at det nabolag, han voksede op i, tilfældigt brugte udtrykket på grund af, hvordan de var multikulturelle, men besluttede at stoppe med at bruge ordet på grund af den stærke modreaktion.

For hans personlige liv er der ikke meget kendt om NAVs romantiske forhold, hvis nogen. Han har nævnt, at det er svært, da piger nu bare vil have ham for hans penge. Han er aktiv på sociale medier og har over 375.000 følgere på Twitter og mere end 900.000 følgere på Instagram, samt mere end 7.000 'likes' på Facebook.

Anbefalede: