Indholdsfortegnelse:

Guy Gentiles nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Guy Gentiles nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Guy Gentiles nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Guy Gentiles nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: "ЭКЗАМЕН" ("EXAM") 2024, Kan
Anonim

Guy Gentiles nettoværdi er $100 millioner

Guy Gentile Wiki Biografi

Guy Gentile blev født den 3. juli 1976 i Yonkers, New York City, USA, af delvis italiensk afstamning. Guy er en virksomhedsleder, handelsekspert og iværksætter, bedst kendt for sin ekspertise inden for højfrekvente handelsplatforme. Han etablerede Swiss Americas Securities, som han tjener som administrerende direktør, efter at have været aktiv i branchen siden 1990'erne, og alle hans indsats har hjulpet med at bringe hans nettoformue til, hvor den er i dag.

Hvor rig er Guy Gentile? Fra slutningen af 2017 informerer kilder os om en nettoværdi på 100 millioner dollars, hovedsagelig tjent gennem succes i højfrekvent handel. Han har været med til at udvikle to af de mest fremtrædende højfrekvente handelsplatforme på markedet. Efterhånden som han fortsætter sin karriere, forventes det, at hans formue også vil fortsætte med at stige.

Guy Gentiles nettoværdi 100 millioner dollars

Da han voksede op, var Guy allerede fokuseret på at tjene penge. Han arbejdede på et pizzeria i teenageårene og var også dragracer. Efter at have afsluttet gymnasiet overvejede han at blive politibetjent, men tog faktisk et job på en Coca-Cola-fabrik. Han opdagede til sidst dagshandel i 1997, hvilket fik ham til at sige sit job op og arbejde på en platform, der kunne hjælpe ham med at indsamle gebyrer ved at udføre handler. Guy grundlagde den højfrekvente handelsplatform "SpeedTrader" i 1999, som ville hjælpe med at hæve hans nettoværdi. Til sidst ville platformen blive solgt til Stock USA Investments, Inc., men han fortsatte med at arbejde på højfrekvent handel, hvilket til sidst førte til, at han grundlagde "SureTrader". Han etablerede derefter Swiss Americas Securities, Ltd for at gøre brug af platformen, og han ville fungere som administrerende direktør for virksomheden. Blot et år efter lanceringen af "SureTrader" blev platformen rapporteret at have foretaget 100.000 aktietransaktioner, hvilket gjorde den meget vellykket og førte til en større udvidelse af virksomheden.

I 2012 satte Gentile sig for at øge personalet i Swiss Americas Securities på grund af stigningen i efterspørgslen efter SureTrader. Hans nettoværdi steg også endnu mere som et resultat af platformens succes, men den gamle platform, SpeedTrader, fortsatte også med at være succesfuld, og hans to platforme blev topmæglere. Gentile påbegyndte derefter andre forretningsbestræbelser og skabte "Sur Club", som er en sushi-restaurant, der inkorporerer både en klub- og spiseoplevelse, som siges at have kostet 1,2 millioner dollars i oprettelsen. Butikken fik stor efterspørgsel - hundredvis af avancerede ansøgninger gik ind til åbningsaftenen.

I 2016 blev Guy anklaget for penny stock manipulation-ordninger af US Securities and Exchange Commission, men det tog et år for anklagerne at blive afvist af en amerikansk distriktsdomstol, hvilket foranledigede oprettelsen af Bloomberg-artiklen Bro, I'm Going Rogue: The Wall Street Informant Who Double-Crossed the FBI”, som taler om Guy, der arbejder som FBI-informant. I artiklen talte han om, hvordan FBI brugte ham til at arrestere lyssky karakterer i branchen, inden han vendte ham ryggen.

For hans personlige liv forlyder det, at Guy var gift, men nu er skilt. Da han slog op med sin efterfølgende kæreste Kristina Kuchma, tog hun hævn ved at køre hans Mercedes-bil ind i hans swimmingpool - begge overlevede. I sin fritid nyder han at rejse og har en samling biler. Han opholder sig fortsat i New York City.

Anbefalede: