Indholdsfortegnelse:

OG Maco nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
OG Maco nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: OG Maco nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: OG Maco nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: 15 Things You Didn't Know About Mohammad Bin Salman Al Said 2024, Kan
Anonim

Maco Mattox nettoværdi er $500.000

Maco Mattox Wiki Biografi

Maco Mattox blev født den 23. april 1992 i Atlanta, Georgia, USA, ind i en familie af nigerianske aner, og kendt som OG Maco, er en rapper, der har udgivet sange som "U Guessed It" i løbet af en karriere, der først begyndte i 2011.

Så hvor rig er OG Maco i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder har denne rapper en nettoværdi på $500.000, hvor hans rigdom er akkumuleret fra hans karriere inden for det tidligere nævnte felt.

OG Maco nettoværdi $500.000

Når det kommer til hans tidlige liv, var Maco interesseret i musik fra en tidlig alder og var i hardcore rockbandet ved navn Dr Doctor, hvor han fungerede som sanger og guitarist. Denne Atlanta-fødte rapper besluttede sig dog for at starte sin solokarriere og fik sin debut i 2014 med sangen med titlen ''U Guessed It'', som i dag er en af hans mest populære sange, der toppede som nummer 90 på Billboard's Hot 100 Chart, går viralt, og starter virkelig sin nettoformue.

I løbet af samme år underskrev OG Maco en kontrakt med Quality Control, et pladeselskab drevet af Coach K, et af de mest bemærkelsesværdige navne i hiphop-managerverdenen, som har arbejdet med prominente rappere som Gucci Mane og Young Jeezy. Udover det er han også kontrakt med Capitol Music Group/Motown Records. Senere i 2014 udgav OG Maco et selvbetitlet album, som indeholdt 15 sange såsom ''Human Nature'' og ''All On Me'', i samarbejde med producererne Durdy Costello og LeftHand Mitch, og andre sangere inklusive Brylan Kerr og 2 Chainz. Derudover udgav Maco endnu en EP, ''Breathe'' og tre mixtapes i løbet af samme år - ''Breathe'' var som reaktion på begivenheder, der fandt sted i Ferguson og New York vedrørende to skyderier af unge sorte mænd af politibetjente. Hans næste album, "Live Life", bestod af 15 sange, og OG Maco slog sig sammen med kunstnere som Cardo, Deco og Curtis Williams for at indspille det.

Når det kommer til OG Macos seneste projekter, udgav han i 2016 et mixtape med titlen ''The Lord of Rage'', som også blev gjort tilgængeligt for digital download, og bestod af ni numre inklusive ''Sound The Trumpet'' og '' Champions'', som fik kritikerros fra publikum for både vokal og beat. OG Maco fulgte denne succes ved at lave ''Children of Rage'', som udover titelnummeret indeholdt ''God Willin'' og ''Prada''.

Afslutningsvis er det sikkert at sige, at OG Maco fik sin egen plads i musikverdenen ved at arbejde hårdt og udgive nye sange gennem årene.

Udover at arbejde på sin egen musik, har OG Maco også været gæstekunstner på flere numre, såsom ''Kitchens & Choppas'' sammen med Ca$h Out, og på ''#000000 &#FFFFFF'', lavet af The Neighborhood, hvilket øger hans nettoværdi.

Når det kommer til OG Macos privatliv, var han i en alvorlig bilulykke i 2016 og fik flere skader, og mistede næsten sit øje. Han er i et forhold med en pige ved navn Gianna, men var i 2015 genstand for kontrovers, da han blev afpresset af sin ekskæreste, der hævdede, at han var syg og spredte en sygdom til to andre kvinder ved at nægte at tage hans medicin.

Anbefalede: