Indholdsfortegnelse:

Stor sort nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Stor sort nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Stor sort nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Stor sort nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: 1000 Most Useful Swedish Phrases for Conversation 2024, Kan
Anonim

Christopher "Big Black" Boykins nettoværdi er $3 millioner

Christopher "Big Black" Boykin Wiki Biografi

Christopher "Big Black" Boykin, født den 13. januar 1972, var en amerikansk tv-personlighed, der blev kendt under navnet "Big Black", efter at have opnået berømmelse gennem reality-programmet "Rob & Big", der blev sendt på MTV i tre årstider.

Så hvor meget er Big Blacks nettoværdi? Fra slutningen af 2017, baseret på autoritative kilder, rapporteres det at være $3 millioner, erhvervet fra hans år med at optræde i forskellige reality-tv-shows og gennem overskud fra hans egen tøjlinje.

Stor sort nettoværdi $3 millioner

Født i Raleigh, Mississippi, startede Big Blacks karriere i den amerikanske flåde. Han snublede ind i rampelyset, da han blev ansat som en del af en sketch, Rob Dyrdek, en professionel skater, optog for DC Shoes. I stedet for blot en engangsaftale, klikkede de to og blev gode venner.

Efter sketchen blev Big Black så ansat af Dyrdek til at blive hans livvagt på fuld tid, og jobbet blev hans store indtægtskilde. Senere blev de to kontaktet af tv-netværket MTV for at medvirke i et realityshow, og i 2006 blev "Rob & Big" født.

"Rob & Big" blev et øjeblikkeligt hit blandt fans af Dyrdek og også af netværket. Den bød på de tos dagligdag, da de boede sammen under samme tag. Udover at vise deres hverdag, fik Big Black også slået to Guinness verdensrekorder, for at have spist de mest pulveriserede donuts på mindre end tre minutter (han var i stand til at spise fem), og for at skrælle og spise tre bananer på et minut. Showets popularitet hjalp i hans karriere og øgede også hans nettoværdi betydeligt.

Efter tre sæsoner sluttede "Rob & Big" i 2008, da Big Black skulle flytte ud af Dyrdeks hus, da han blev far, men deres samarbejde fortsatte, og i 2009 optrådte han i Dyrdeks nye show på MTV med titlen "Rob Dyrdeks Fantasy Factory” – realityshowet indeholdt Dyrdeks lager, hvor han designer og skaber sine skateboards. Andre shows, han optrådte i, inkluderer også "Ridiculousness", "MTV Guy Code" og "MTV Snack Off." Hans optrædener i forskellige shows var også med til at øge hans nettoværdi.

Bortset fra sin berømmelse i tv, skabte Big Black også sit eget tøjmærke i 2007, som ikke overraskende blev kaldt "Big Black". Tøjmærket blev berømt for sine kasketter og T-shirts, og også for slagordet "Do Work", som var Big Blacks favorit. Succesen med hans tøjmærke var også med til at øge hans nettoværdi.

Med hensyn til hans personlige liv var Big Black gift med Shannon Turley. De to giftede sig i 2008, men blev skilt kun et år senere. Sammen har de datteren Isis.

Den 9. maj 2017 døde Big Black af virkningerne af et massivt hjerteanfald i Plano, Texas.

Anbefalede: