Indholdsfortegnelse:

Joe Alwyns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Joe Alwyns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joe Alwyns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Joe Alwyns nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Joseph Matthew Alwyns nettoværdi er $250.000

Joseph Matthew Alwyn Wiki Biografi

Joseph Matthew Alwyn, født den 21. februar 1991, og er en britisk skuespiller, der opnåede berømmelse, da han blev castet i Ang Lees film "Billy Lynn's Long Halftime Walk".

Så hvor meget er Alwyns nettoværdi? I slutningen af 2017, baseret på autoritative kilder, rapporteres det at være $250.000 erhvervet fra hans år som skuespiller, der begyndte.

Joe Alwyns nettoværdi $250.000

Født i North London, England, Alwyn er søn af en Elizabeth Alwyn, en psykoterapeut, og Richard Alwyn, en dokumentarfilmskaber, og har to andre søskende. Han tilbragte det meste af sin tid på at vokse op i Crouch End/Tufnell Park-området i London og har altid haft en passion for skuespil. Han gik på City of London School og sluttede sig til National Youth Theatre i sine sene teenageår for at finpudse sin passion for skuespil.

Alwyn studerede senere ved University of Bristol og tog en grad i engelsk litteratur og drama. Mens han var på universitetet, deltog han også i to studenterproduktioner på Edinburgh Fringe Festival, inden han dimitterede i 2012. Han gik også på Royal Central School of Speech and Drama og afsluttede efterfølgende en BA i skuespil.

Lige efter eksamen var Alwyn i 2016 i stand til at nappe hovedrollen i Ang Lees film "Billy Lynn's Long Halftime Walk", som var baseret på Ben Fountains roman om en 19-årig hærspecialist, der reddede sin sergent og blev en øjeblikkelig berømthed, med på en sejrsturné derhjemme. Selvom filmen opnåede mindre succes, hjalp den stadig hans karriere og etablerede også hans nettoværdi.

I 2017 blev Alwyn derefter castet i filmen "The Sense of an Ending", en anden tilpasning af bogen af samme titel af Julian Barnes.

I dag er Alwyn meget aktiv i sit udvalgte erhverv og vil optræde i filmene "The Favourite" og "Mary Queen of Scots" i 2018, hvilket uden tvivl øger hans nettoværdi betydeligt.

Med hensyn til sit personlige liv har Alwyn været kærester med popstjernen Taylor Swift siden 2016.

Anbefalede: