Indholdsfortegnelse:

Tim Rice Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Tim Rice Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tim Rice Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tim Rice Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Tim Rice nettoværdi er $250 millioner

Tim Rice Wiki Biografi

Timothy Miles Bindon Rice blev født den 10. november 1944 i Shardeloes, Buckinghamshire, England af Hugh og Joan. Han er bedst kendt som tekstforfatter og forfatter, og for sit samarbejde med Andrew Lloyd Webber, generelt et ofte belønnet medlem af underholdningsindustrien.

Så hvor rig er Tim Rice i slutningen af 2017? Autoritative kilder rapporterer, at Rices nettoværdi er så høj som $250 millioner, akkumuleret fra hans over fem årtier lange karriere i musikindustrien og forfatterskab. Hans aktiver omfatter en ejendom i Dundonnell til en værdi af 2 millioner pund og købt i 1998.

Tim Rice nettoværdi 250 millioner dollars

Tim gik på Aldwickbury School og derefter St Albans School. Han studerede også på Lancing College og forlod det med høje karakterer i fransk og historie. Rice fortsatte med at arbejde som sekretær i London efter at have besluttet ikke at tage en universitetsuddannelse, men han endte med at melde sig ind på Sorbonne i Paris. Efter at have afsluttet sit første år der, kom han til EMI Records i 1966 som management trainee, men blev til sidst assisterende producer. I 1968 samarbejdede Tim med Andrew Lloyd Webber, og duoen skrev ''Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat'', en musical baseret på en bibelhistorie fra ''Book of Genesis'', som blev nomineret til bedste musical og bedste original. Score blandt andre. Webber og Rice etablerede et vellykket partnerskab og arbejdede på adskillige andre projekter, herunder '' Jesus Christ Superstar'' og ''Evita'' i henholdsvis 1970 og 1978. I 1981 samarbejdede han med Rick Wakeman og lavede albums ''1984'' og ''Cost of Living''. Han fortsatte med at arbejde sammen med ABBA for skabelsen af en musical med titlen ''Chess'' og arbejdede efterfølgende sammen med Alan Menken og Elton John blandt andre musikere.

Menken og Rice skrev tekster til ''Aladdin'' i 1992. Deres indsats blev rost af medierne, og soundtracket, de skabte, blev kaldt ''konsekvent godt, og konkurrerede med det bedste af Disneys andre animerede musicals fra 90'erne. Holdet endte med at vinde en Golden Globe, Grammy og en Oscar for ''The Whole New World''. Tims nettoværdi steg betydeligt.

To år senere arbejdede Tim på soundtracket til ''Løvernes Konge'' sammen med Hans Zimmer. ''Can You Feel the Love Tonight'', en sang fra filmens soundtrack modtog en Golden Globe og en Oscar for bedste originale sang. Derefter vandt Rice sin tredje Oscar-pris i 1996, da han slog sig sammen med Andrew Lloyd Webber for filmatiseringen af ''Evita'', efterfulgt af at skrive teksterne til '' The Nutcracker: The Untold Story'', en 3D-julemusical fra 2010. fantasi. I 2011 arbejdede han sammen med Webber igen og skrev teksterne til ''Troldmanden fra Oz''. Partnerskabet endte dog med, at Tim udtalte, hvordan de blev irrelevante som hold.

I 2014 optrådte han i '' The Life of Rock with Brian Pern'', en mockumentarisk mini-tv-serie. Som i den seneste fortid skrev Rice '' One Night in Bangkok'' til tv-serien ''Scream Queens'', og Tims tekster blev brugt til 2017-filmatiseringen af ''Beauty and the Beast''. Han skrev blandt andre sange ''Aria'' og '' How Does a Moment Last Forever'', og samme år kunne publikum høre ''Any Dream Will Do'' og ''Go Go Go Joseph'' på ''Godmorgen Storbritannien''.

Han har optrådt i adskillige dokumentarfilm, herunder ''The David Essex Story''.

I sit personlige liv giftede Rice sig med Jane McIntosh den 19. august 1974, og parret forbliver stadig sammen efter flere kritiske perioder i deres ægteskab. De har to børn. Ris blev slået til ridder af dronning Elizabeth II i 1994.

Anbefalede: