Indholdsfortegnelse:

Jonathan Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Jonathan Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jonathan Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Jonathan Jacksons nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Jonathan Jacksons nettoværdi er $3 millioner

Jonathan Jackson Wiki Biografi

Født den 11. maj 1982, Jonathan Jackson er en dygtig skuespiller, musiker og forfatter, men måske bedst kendt for sin prisvindende rolle som Lucky Spencer i tv-sæbeoperaen "General Hospital". Jackson har fundet succes både på tv og det store lærred, hvor han har vundet fem Emmy-priser. Hans karriere startede i 1993.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Jonathan Jackson er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er Jacksons nettoværdi blevet anslået til at være over 3 millioner dollars, hovedsagelig på grund af hans tid på "General Hospital", men kan også tilskrives hans Hollywood-karriere.

Jonathan Jacksons nettoværdi $3 millioner

Jackson blev født i Orlando, Florida, USA, selvom han blev opvokset i Battle Ground, Washington. Hans mor var amatør bugtaler og forretningskvinde, mens hans far var familielæge og countrymusiker. Jackson fandt sin passion for skuespil under en tur til Universal Studios Hollywood i 1991. Sammen med sin bror, Richard Lee, begyndte han at tage timer i Portland, Oregon, inden de i 1993 flyttede på deltid til Burbank, Californien, sammen med deres mor. Jackson startede med at lave reklamer, men dette varede kun i seks måneder, før han blev udvalgt til at portrættere Lucky Spencer i "General Hospital", men han fortsatte med at balancere sit skuespil og studier, og tog gymnasiet som 16-årig.

Jackson spillede Lucky Spencer fra 1993 til 1999, hvilket i høj grad bidrog til hans nuværende nettoværdi. Han fik stor succes i showet, da han blev nomineret til en Emmy-pris seks gange under sit ophold på "General Hospital", idet han vandt fem af dem, og som slyngede ham til national stjernestatus. Han var en hjerteknuser for teenagere over hele landet og blev i 1999 kåret som en af Folks 50 smukkeste mennesker.

Jackson udnyttede sin skyhøje aktie og scorede roller i flere film som "Camp Nowhere" (1994), "Prisoner of Zenda, Inc." (1996), og "The Deep End of the Ocean" (1999), som han modtog enorm ros for, og som yderligere øgede hans rigdom. I løbet af de tidlige 2000'ere fortsatte Jackson med at medvirke i forskellige film og shows, selvom han ikke rigtig fandt noget så rost som før, indtil 2002, hvor han medvirkede i "Tuck Everlasting". Han modtog endnu en gang kritikerrost for sit skuespil og fortsatte med at spille hovedrollen i Christopher Nolans prisvindende "Insomnia" samme år og i "Dirty Dancing: Havana Nights" (2004). Han blev også udvalgt til hovedrollen i "Riding the Bullet" (2004) sammen med David Arquette og Barbara Hershey. Alt sammen tilføjet hans voksende nettoværdi.

I 2009 vendte Jackson triumferende tilbage til "General Hospital", showet, der gav ham berømmelse og rigdom. Han vandt yderligere to Emmy-priser i 2011 og 2012, inden han forlod showet igen. Han har i øjeblikket en rolle i showet "Nashville" (2012-2016), hvor han spiller en singer-songwriter.

Jackson fik dog ikke kun succes i skuespil; han er også en dygtig musiker og forfatter. Han er frontfigur for bandet Enation og har haft sin musik med i forskellige film og shows, herunder "General Hospital".

Han er også udgivet forfatter - hans første bog, "Book of Solace and Madness" udkom i 2012 under pennenavnet J. S. Jackson. I 2014 udgav han "The Mystery of Art: Becoming an Artist in the Image of God" - både hans band og hans bøger har tilskrevet hans nettoværdi.

Med hensyn til hans personlige liv har Jackson været gift med Lisa Vultaggio siden 2002, en anden General Hospital-stjerne. De bor i Battle Ground, Washington, hvor de opdrager deres tre børn. Jackson er også opdraget som kristen og er meget åben omkring sin tro. Jackson og hans familie blev døbt ind i den ortodokse kirke i 2012. Han har brugt tro til at vise verden sin gode karakter, i modsætning til flertallet af skuespillere. Dette har hjulpet ham med at vinde roller og øge hans rigdom yderligere.

Anbefalede: