Indholdsfortegnelse:

Michael Jai White Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Michael Jai White Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Michael Jai White Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Michael Jai White Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: The Hard Way..full movie | Michael jai white 2024, April
Anonim

Michael Jai Whites nettoværdi er $3,5 millioner

Michael Jai White Wiki Biografi

Michael Jai White er en skuespiller og en professionel kampsport, der har en nettoværdi på 3,5 millioner dollars. Michael Jai White har tjent sin nettoværdi gennem sine talrige optrædener i tv-serier såvel som film. White er mest berømt for sin rolle i en superheltefilm kaldet "Spawn", som blev udgivet i 1997. Michael var den første afroamerikanske skuespiller, der portrætterede en tegneseriehelt i en film, et faktum, der hjalp ham med at få mere opmærksomhed. White medvirkede også i to Tyler Perrys film "Hvorfor blev jeg gift?" og "Hvorfor blev jeg også gift?", samt film som "Dark Knight" og "Exit Wounds".

Michael Jai Whites nettoværdi $3,5 millioner

Michael Jai White blev født i 1976 i Brooklyn, New Yourk, USA. Han begyndte at dyrke kampsport, da han var otte år gammel og opnåede et højt niveau af præstationer i forskellige slags kampsport. Mens hans hovedområde er Kyokushin, men det er kendt, at While har sorte bælter i 7 forskellige slags kampsport. Det er også kendt, at Michael Jai, før han blev skuespiller, også arbejdede som lærer.

Michaels skuespillerkarriere begyndte med hans rolle i en tv-film kaldet "Tyson", som udkom på HBO i 1995. I denne film spillede Michael en rolle som en anden Michael, den berømte sværvægtsbokser. Whites næste rolle var den, som han stadig er mest anerkendt for. I var en stor Hollywood-produktion "Spawn", en filmatisering af en tegneserie. Michael portrætterede en superhelt Al Simmons. Denne film ydede et stort bidrag til Michael Jai Whites nettoværdi. For denne rolle blev han også nomineret til Blockbuster Entertainment Award i kategorien Bedste mandlige nykommer. Siden da har White etableret sig som actionfilmskuespiller. Han optrådte i en science fiction-film instrueret af Mic Rodgers "Universal Soldier: The Return" sammen med Jean Claude Van Damme og i en anden actionfilm - Andrzej Bartkowiak "Exit Wounds" ved siden af Steven Seagal.

Michael Jai Whites næste succesfulde værk var hans rolle i en komedie "Hvorfor blev jeg gift?" i 2007, som var en billetsucces og selvfølgelig tilføjede skuespillerens nettoformue. Instruktøren Tyler Perry lavede en anden film i 2010 kaldet "Hvorfor blev jeg også gift? Hvor Hvid dukkede op igen. I mellemtiden fik Michael en rolle i en anden roste film, Christopher Nolans superhelte-thrillerfilm "The Dark Knight" i 2008. I denne film portrætterede Michael Gambol, pøbelbossen.

Mens det meste af Michael Jai Whites nettoværdi er tjent på hans skuespil i film, kommer noget af det også fra flere musikvideoer, hvor han blev bedt om at fremstå sandsynligvis på grund af hans evner inden for kampsport. I 2003 blev White castet i Busta Rhymes og Mariah Careys "I know what You want"-video, og 2010 optrådte han i Toni Braxtons video til hendes sang "Hands tied" og Nicki Minajs "Your love".

Michael Jai White har også debuteret som instruktør med en kampsportsfilm "Never Back Down 2: The Beatdown", som også var med til at hæve hans nettoværdi.

Anbefalede: