Indholdsfortegnelse:

Frank Galluccis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Frank Galluccis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Frank Galluccis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Frank Galluccis nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Frank Galluccis nettoværdi er $300.000

Frank Gallucci Wiki Biografi

Født Frank R. Gallucci Jr, i 1986 i Crotone, Italien, er han en mode- og livsstilsblogger, bedst kendt af verden for sin egen blog Frank Gallucci, og Instagram-profilen frankgallucci, som han har mere end 120.000 følgere på.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Frank Gallucci er i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Galluccis formue er så høj som $300.000, et beløb tjent gennem hans succesfulde karriere i modeindustrien, aktiv siden slutningen af 2000'erne.

Frank Galluccis nettoværdi $300.000

Desværre er der ingen tilgængelige oplysninger om Franks herkomst og tidlige liv, dette inkluderer identiteten på hans forældre, om han har nogen søskende og hans formelle uddannelse.

Han startede sin blog i 2013, med enkel grafik, men rigt indhold; han uploadede ikke bare sine egne billeder, men tilføjede også billeder af flere modeikoner med deres mest mindeværdige citater.

Hans karriere på internettet voksede meget støt, og hans blog tiltrak nye seere hver dag. Takket være hans stigende tilstedeværelse online blev han hurtigt opdaget af flere talentagenter, og han blev officielt professionel. Siden da har han deltaget i Paris Fashion Week og Dubai Fashion Week, blandt mange andre store modebegivenheder, og primært koncentreret sig om en række herretøjsprodukter.

Frank har samarbejdet med en række luksusmærker, såsom Progetto Fede, Luminor Panerai, Missoni, Maserati og andre, hvilket kun øgede hans nettoformue i høj grad. Han fortsætter sit arbejde med flere kendte mærker, som konsekvent bidrager med et betydeligt beløb til hans nettoformue

I de seneste år begyndte han at arbejde på sit eget brand, men har endnu ikke været tæt på dets udgivelse på markedet. Han vil i sidste ende lancere i USA, ud over det europæiske marked, helt sikkert ved at bruge det image, han har udviklet som et ikon i herremodens verden.

Med hensyn til sit personlige liv har Frank en tendens til at holde sine mest intime detaljer, såsom ægteskabelig status og et antal børn, skjult for offentligheden, derfor er der ingen pålidelig information tilgængelig om denne modemodel og stylist.

Anbefalede: