Indholdsfortegnelse:

Scheana Marie Jancan Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Scheana Marie Jancan Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Scheana Marie Jancan Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Scheana Marie Jancan Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Scheana Shay's Most Awkward Moments | Vanderpump Rules | Bravo 2024, April
Anonim

Scheana Marie Jancan Shay nettoværdi er $50.000

Scheana Marie Jancan Shay Wiki Biografi

Scheana Marie Jancan Shay, født den 7. maj, 1985, er en amerikansk skuespillerinde, model og tv-personlighed, der blev berømt gennem sine optrædener i reality-tv-showet "Vanderpump Rules".

Så hvor meget er Scheanas nettoværdi? I slutningen af 2017, baseret på autoritative kilder, er det rapporteret at være $50.000, erhvervet fra hendes år som skuespillerinde og model, og især deltagelsen i "Vanderpump Rules."

Scheana Marie nettoværdi $50.000

Født i West Covina, Californien, blev Scheana tilsyneladende født med en passion for at optræde. Hun flyttede til Los Angeles for at forfølge sin passion og var i stand til at lande forskellige projekter som skuespillerinde.

I 2007 debuterede Scheana i tv-showet "Greek" og spillede rollen som Jenny. Så i år 2009 gjorde hun en gæsteoptræden i showet "Jonas" og spillede Marias karakter. I 2010 blev hun castet i hit-tv-showet "90210" i rollen som Cassandra, og året efter sluttede hun sig til Victoria Justice og Ariana Grande i showet "Victorious", der spillede Patrice. Hendes tidlige år i showbusiness hjalp med at sætte gang i hendes karriere og lagde også en stærk base for hendes fremtidige nettoformue.

Scheana debuterede også til sidst på det store lærred i 2011, da hun sluttede sig til rollebesætningen i "Jaded". Så i 2013 medvirkede hun også i filmen "Mouthpiece" og spillede rollen som Maria, så hun bidrog støt til hendes nettoværdi.

Efter flere års arbejde foran kameraet skabte Scheana endelig bølger, da hun optrådte i reality-tv-showet "The Real Housewives of Beverly Hills". Hun blev efterfølgende en af hovedpersonerne i showets spin-off reality-serie "Vanderpump Rules". - Showet kredser om "Real Housewives"-rollemedlemmet Lisa Vanderpumps restaurant kaldet Sur i West Hollywood, Californien, og dets personale.

Scheana fik et negativt ry, da det blev afsløret, at hun datede Eddie Cibrian, mand til Brandi Glanville, en af rollebesætningerne i showet "The Real Housewives if Beverly Hills." Men på trods af de problemer, der kredser om hende, har hendes optræden i både "The Real Housewives if Beverly Hills" og "Vanderpump Rules" slynget hendes karriere og øget hendes rigdom enormt. Måske 'enhver omtale er god omtale!'

I dag er Scheana stadig blandt hovedrollerne i "Vanderpump Rules", i øjeblikket i sin femte sæson.

Med hensyn til hendes personlige liv blev Scheana Marie gift med Michael Shay i 2014, men de to brød op i november 2016.

Anbefalede: