Indholdsfortegnelse:

Justin Barthas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Justin Barthas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Justin Barthas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Justin Barthas nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllupsvideo - Udendørs bryllup på Næsbyholm Slot 2024, Kan
Anonim

Justin Lee Barthas nettoværdi er $18 millioner

Justin Lee Bartha Wiki Biografi

Justin Lee Bartha blev født den 21. juli 1978 i Fort Lauderdale, Florida, USA, og er en skuespiller, bedst kendt af verden for roller som Doug Billings i "The Hangover", som Riley Poole i "National Treasure" (2004) -2007), og som blandt andet David Sawyer i tv-serien "The New Normal" (2012-2013). Justins karriere har været aktiv siden 1998.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Justin Bartha er i slutningen af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Barthas nettoformue er så høj som 18 millioner dollars, et beløb tjent gennem hans succesfulde skuespillerkarriere.

Justin Barthas nettoværdi 18 millioner dollars

Justin Bartha er en søn af Stephen Bartha, en ejendomsudvikler og hans kone Betty, en skolelærer. Han tilbragte sin barndom i Fort Lauderdale, indtil hans forældre flyttede til West Bloomfield i Michigan, hvor han immatrikulerede fra West Bloomfield High School. Justin studerede derefter filmskabelse og teater ved Tisch School of Art ved New York University.

Mens han stadig lærte, begyndte Barthas karriere, da han fungerede som produktionsassistent på filmen "Analyze This", med Robert De Niro og Lisa Kudrow. Et år før havde Justin en ukrediteret rolle i filmen "54", men nåede så at lande rollen som Brian i filmen "Gigli" i 2003, som markerede begyndelsen på hans skuespillerkarriere. I 2004 kom hans breakout-rolle som Riley Poole i filmen "National Treasure", med Nicolas Cage og Diane Kruger i hovedrollerne; han gentog rollen i efterfølgeren "National Treasure: Book of Secrets" (2007). I 2005 optrådte han i filmen "Trust the Man", med David Duchovny og Julianne Moore i hovedrollerne, mens Justin et år senere optrådte i komediefilmen "Failure to Launch", med Matthew McConaughey og Sarah Jessica Parker i hovedrollerne. I 2009 blev han udvalgt til rollen som Doug i "The Hangover", og gentog sin rolle i efterfølgerne "The Hangover Part II" (2011) og "The Hangover Part III" i 2013. Siden 2010, Justins karriere er kun gået opad, og det samme er hans nettoformue; i 2010 spillede han med Jesse Eisenberg i "Holly Rollers", og et år senere optrådte i "Dark Horse", hvilket kun øgede hans nettoværdi. I 2012 blev han udvalgt til rollen som David Sawyer i "The New Normal" (2012-2013), og i 2013 optrådte han i "Brahmin Bulls", med en af de mest succesrige skuespillere fra Bollywood-scenen Roshan Seth. Også i 2013 optrådte Justin i "CBGB" sammen med Alan Rickman og Malin Akerman, og senest har Justin været involveret i flere succesfulde projekter, herunder filmene "White Girl" (2016), "Sticky Notes" (2016) og Tv-serien "Cooper Barrett's Guide to Surviving Life" (2016), med en anden film - "Headlock" - som endnu ikke er udgivet.

Udover skuespil har Justin også forsøgt sig som instruktør og producer; han skrev, instruerede og producerede kortfilmen "Highs and Lows" i 2003. Hans næste satsning var filmen "Jusqu'à toi" (2009), der fungerede som executive producer, og i 2013 producerede han filmen "Here Comes the Night"”, som også tilføjede hans nettoværdi.

Med hensyn til hans personlige liv er hans kone Lia Smith; parret har været gift siden 2014, og de har en datter sammen.

Anbefalede: