Indholdsfortegnelse:

Delia Matache Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Delia Matache Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Delia Matache Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Delia Matache Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Delia Matache - OmaDeo (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Delia Mataches nettoværdi er $300.000

Delia Matache Wiki Biografi

Delia Matache, født den 7. februar 1982, er en rumænsk sangerinde, tv-personlighed og filantrop, som opnåede berømmelse gennem sin tidligere musikduo N&D og senere ved at lancere sin solokarriere. Hun blev for nylig kendt som en af dommerne i den rumænske version af reality-tv-konkurrencen "X Factor".

Så hvor meget er Mataches nettoværdi? Fra slutningen af 2017, baseret på autoritative kilder, rapporteres det at være over $300.000, erhvervet hovedsageligt fra hendes år som sangerinde og arbejde på tv, som nu strækker sig over næsten to årtier.

Delia Matache nettoværdi $300.000

Matache er født i Bukarest, Rumænien, og er datter af Gina og Ion Matache. Hun blev forelsket i musik på en meget ung ag, og studerede på Dinu Lipatti musikskole, hvor hun studerede klaver og endda lærte fløjte efter skole. Hun gik senere på National University of Music, Bukarest.

Mataches karriere startede i 1999, da hun og hendes ven Marius Nicolae dannede duoen N&D. De var i stand til at skabe fire albums med "Atlfel" ("Different") som det første, efterfulgt af "Fac ce vreau" ("Jeg gør alt, hvad jeg vil") og "Nu e vina mea" ("Det er ikke min skyld"”), som alle fik succes i Rumænien. Men på trods af deres succes og dominans i Eurodance-genren, blev de to opløst i 2002, efter at have udgivet deres sidste album, "Xplosion". Succesen med N&D hjalp Mataches karriere og lagde også grundlaget for hendes nettoværdi.

Efter N&D besluttede Matache sig for at fortsætte i musikbranchen som soloartist og udgav i 2003 sit første album "Parfum de fericire". Fra en teenager forvandlede hun sig også til en sexet diva, og hendes nye persona var elsket af hendes fans. Selvom det tog hende et par år at følge op på sit debutalbum, udgav hun i 2007 sit andet ved navn "Listen Up", og hendes tredje kaldet "Pe aripi de vant" kom i 2015. Hun udgav for nylig et album i 2016 kaldet "Deliria", så hendes succes som soloartist har løftet hendes karriere og enormt øget hendes rigdom.

Udover sin succesrige karriere som sangerinde og sangskriver erobrede hun også tv-verdenen. I 2008 deltog hun i realitykonkurrencen "Dansez pentru tine" - den rumænske version af "Dancing with the Stars", selvom hun og hendes partner Ionut Pavel ikke vandt konkurrencen. I 2012 sluttede Matache sig også til den rumænske version af reality-tv-showet "X Factor" som en af dets trænere. Hun deltog også i komedie-tv-showet "iUmor" på Antena 1 i 2016, som alle var med til at øge hendes nettoværdi. Matache fik også noget buzz, da et mandeblad tilbød hende mere end €10.000 for at posere nøgen til en fotoshoot, men hun afslog.

I forhold til hendes personlige liv har Matache været gift med Razvan Munteanu siden 2012. Matache er også filantrop og er især kendt for at hjælpe Association of Patients with Autoimmunity Disease (APAA).

Anbefalede: