Indholdsfortegnelse:

Brittany Cartwrights nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Brittany Cartwrights nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Brittany Cartwrights nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Brittany Cartwrights nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Brittany Cartwright Finds Her Dream Wedding Dress | Vanderpump Rules | Bravo 2024, April
Anonim

Brittany Cartwrights nettoværdi er $50.000

Brittany Cartwright Wiki Biografi

Brittany Cartwright, født 25. januar 1989, er en amerikansk tv-personlighed, der blev berømt gennem sine optrædener i reality-programmet "Vanderpump Rules".

Så hvor meget er Cartwrights nettoværdi? I slutningen af 2017, baseret på autoritative kilder, er det rapporteret at være $50.000, erhvervet fra hendes år med at optræde i showet "Vanderpump Rules."

Brittany Cartwrights nettoværdi $50.000

Født i Kentucky, Cartwright er datter af en ungdomspræst, der brugte det meste af sin tid på at være et aktivt medlem af deres kirke. Hun voksede op i byen Winchester og opdagede en passion for cheerleading og deltog også i skønhedskonkurrencer, mens hun var i teenageårene. Hendes passion for cheerleading fortsatte på intol college, da hun gik på Eastern Kentucky University. Hun sluttede sig til skolens cheerleading-team, mens hun forfulgte en uddannelse i sygeplejerske.

Cartwrights planer i livet ændrede sig, da hun mødte den fremtidige kæreste Jax Taylor under en tur i Las Vegas, og de to klikkede straks. Hun forlod sit job hos Cincinnati Hooters og flyttede med Taylor til Los Angeles.

I 2014 blev Cartwright bragt til Hollywoods søgelys, da hun optrådte i reality-programmet "Vanderpump Rules". Showet var et spin-off af den populære reality-serie "The Real Housewives of Beverly Hills" og kredser om rollebesætningen Lisa Vanderpumps restaurant kaldet Sur i West Hollywood, Californien, og dens personale.

Cartwright optrådte i 2015 i seriens fjerde sæson, da hun begyndte at date Taylor, som arbejdede i restauranten, hvor hun nu arbejder sammen med Taylor. Hendes optræden i showet hjalp med at starte hendes karriere i tv og også hendes nettoformue.

Udover at være servitrice har hun også stået model som bibeskæftigelse.

I 2017 tjente Cartwright og hendes kæreste Taylor et spin-off-show af deres eget med titlen "Vanderpump Rules: Jax and Brittany Take Kentucky." Showet vises også på Bravo-netværket, det samme som med "Vanderpump Rules."

Med hensyn til hendes personlige liv dater Cartwright stadig Taylor. De to begyndte at date i 2015 og bor i øjeblikket stadig i Los Angeles, Californien. Brittany er en ivrig bruger af forskellige sociale medier, og skønner, at hun har over 500.000 følgere på Instagram.

Anbefalede: