Indholdsfortegnelse:

Lawrence O'Donnells nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Lawrence O'Donnells nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Lawrence O'Donnells nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Lawrence O'Donnells nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Watch The Last Word With Lawrence O’Donnell Highlights: April 11 2024, Kan
Anonim

Lawrence O'Donnells nettoværdi er $16 millioner

Lawrence O'Donnells løn er

Image
Image

$4 millioner

Lawrence O'Donnell Wiki Biografi

Lawrence O'Donnell blev født den 7. november 1951 i Boston, Massachusetts, USA, af delvis irsk afstamning og er en forfatter, journalist, skuespiller, producer og politisk analytiker, sandsynligvis bedst kendt som vært for The Last Word with Lawrence O'Donnell”, et menings- og nyhedsprogram fra MSNBC, der er blevet sendt fra mandag til torsdag aften siden 2010. At være en succesfuld journalist med sit program har øget hans nettoværdi markant. O'Donnells karriere startede i 1977.

Har du nogensinde spekuleret på, hvor rig Lawrence O'Donnell er fra midten af 2016? Ifølge autoritative kilder er det blevet anslået, at Lawrence O'Donnells nettoformue er så høj som $16 millioner, med hans nuværende årsløn på $4 millioner; TV. at skrive og producere er alt sammen med til at forbedre hans rigdom.

Lawrence O'Donnells nettoværdi på 16 millioner dollars

Lawrence Francis O'Donnell, Jr. var søn af Lawrence Francis O'Donnell, Sr., en advokat, og Frances Marie, en kontorchef. Lawrence gik på St. Sebastians Skole og immatrikulerede i 1970, og i sin tid der var han kaptajn for baseballholdet. Senere studerede han på Harvard, hvorfra han dimitterede i 1976 med hovedfag i økonomi.

O'Donnell startede som forfatter i 1977, og seks år senere udgav han sin første bog med navnet "Deadly Force", en historie om politibrutalitet og uretmæssig død. Bogen kom til film i 1986 kaldet "A Case of Deadly Force" med Richard Crenna og Tate Donovan i hovedrollerne, som begge bidrog til hans nettoværdi.

Lawrence var politisk aktiv fra 1989 til 1995, da han først var personlig assistent for New Yorks senator Daniel Patrick Moynihan fra 1989 til 1991, han tjente som hans seniorrådgiver, derefter fra 1992 til 1993 som stabsdirektør for det amerikanske senatudvalg for miljø og Public Works, og hans sidste job på kongressen var fra 1993 til 1995, da han var stabsdirektør for det amerikanske senatkomité for finanser.

Lawrence skrev 16 afsnit til tv-dramaet "The West Wing" fra 1999 til 2006. Han var også producer og executive story editor i serien, og i 2001 vandt O'Donnell en Emmy Award for Outstanding Drama Series for dramaet, og blev nomineret til samme pris i 2006. I mellemtiden arbejdede han som superviserende producer og forfatter til tv-serien "First Monday" (2002) med Joe Mantegna og James Garner i hovedrollerne, og et år senere var Lawrence en skaber, executive producer og forfatter til "Mister Sterling" med Josh Brolin i en hovedrolle.

O'Donnells skuespillerkarriere startede i 2001 med en optræden i "The West Wing", og han havde også roller i "The Practice" (2003), "Monk" (2006-2008), "Big Love" (2006-2011), "Homeland" (2011) og "True Blood" (2013), som alle bidrog til hans nettoværdi.

Han arbejdede første gang på MSNBC som fast bidragyder i 2009 på hverdagsmorgen-talkshowet "Morning Joe", og arbejdede også som vikarvært for "Countdown with Keith Olbermann" i 2009 og 2010. I september 2010 begyndte O'Donnell at vært "The Last Word with Lawrence O'Donnell", og serien kører stadig.

Med hensyn til hans personlige liv var Lawrence O'Donnell gift med skuespillerinden Kathryn Harrold, men blev senere skilt, og parret har en datter, Elizabeth Buckley Harrold O'Donnell. I april 2014 kom Lawrence og hans bror Michael til skade i en trafikulykke, mens de var på ferie på De Britiske Jomfruøer.

Lawrence er en kendt filantrop, og i 2010 hjalp han MSNBC og UNICEF med at skabe K. I. N. D. fond – Kids in Need of Desks – og programmet indsamlede over 6,5 millioner dollars.

Anbefalede: