Indholdsfortegnelse:

Tara Wallace Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Tara Wallace Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tara Wallace Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Tara Wallace Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: LOVE & HIP HOP TARA WALLACE STILL GETTING WHOOPINGS WITH SWITCH AT AGE 43😂😂😂 2024, Kan
Anonim

Tara Wallaces nettoværdi er $100.000

Tara Wallace Wiki Biografi

Taranasha Wallace blev født den 30. december 1982 i McComb, Mississippi USA, og er en skuespillerinde og reality-tv-stjerne, der er bedst kendt for at være en del af "Love & Hip Hop: New York". Hun havde også et langvarigt forhold til rapperen Peter Gunz, som blev udforsket yderligere i det nævnte show. De muligheder, hun fik som følge af sin popularitet, har bragt hendes nettoformue, hvor den er i dag.

Hvor rig er Tara Wallace? Kilder anslår, at hendes nettoværdi er på $100.000 i begyndelsen af 2016, hovedsagelig akkumuleret gennem succesen med "Love & Hip Hop". Hun har også haft en række andre jobs og optrådt i forskellige musicals og Broadway-produktioner, som alle har hjulpet hende med at øge hendes rigdom.

Tara Wallace nettoværdi $100.000

Tara begyndte at stræbe efter en karriere som skuespillerinde, da hun gik på Jackson State University, hvorfra hun dimitterede med en grad i Dramatisk kunst og derefter besluttede at flytte til New York City for at fortsætte sine studier. Hun fik en MFA fra Actor's Studio Drama School og begyndte derefter at optræde i forskellige Broadway-produktioner. Hun fandt også arbejde i en Virgin Megastore og fandt til sidst et job med at administrere en natklub og lounge i centrum. Udover disse leder hun også en restaurant i Meatpacking District på Manhattan. Hun mødte rapperen Peter Gunz, bedst kendt for hitsangen Déjà Vu (Uptown Baby) sammen med Lord Tariq, og de to havde et langvarigt forhold, og efter omkring et årti med dating, fik hun muligheden for at blive en del af fjerde sæson af "Love and Hip Hop: New York", som blev sendt i 2013. Serien følger kvinder, der er knyttet til hiphop, hvad enten det er som kunstnere selv eller som kærester/koner til hiphop-artister. Showet blev en af årsagerne til Taras konstante stigning i nettoformue.

Wallace blev bedst kendt for at blive en del af reality-seriens kærlighedstrekant med hende, Amina Buddafly og Peter Gunz. Ifølge kilder gik det mangeårige par fra hinanden, da Peter begyndte at date Amina og til sidst giftede sig med hende, selvom det var rygter om, at forholdet mellem Peter og Tara stadig var i gang. Det blev hurtigt bekræftet, at Peter stadig så Tara, selv med sit ægteskab og et barn. Med denne nye knibe er Tara stadig involveret i showet, og producenterne lover mere drama, efterhånden som serien fortsætter - sådan er virkeligheden.

Tara er meget populær på sociale medier med en betydelig tilhængerskare både på Twitter med over 70.000 følgere og på Instagram med mere end 650.000 følgere.

Bortset fra det usædvanlige forhold, der vises på tv, er der ikke meget mere kendt om Taras personlige liv. Hun har to børn fra Peter Gunz, og forholdet uden for serien er fyldt med rygter og formodninger. De deler forældremyndigheden over børnene, og selvom forældrene er blevet set sammen, har forholdet mellem de tre involverede været usædvanligt. Bortset fra det, der generelt er kendt om Taras karriere og uddannelse, afsløres ikke meget andet om hendes personlige liv.

Anbefalede: