Indholdsfortegnelse:

Dale Midkiffs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Dale Midkiffs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Anonim

Dale Alan Midkiffs nettoværdi er 1 million dollars

Dale Alan Midkiff Wiki Biografi

Dale Alan Midkiff blev født den 1. juli 1959 i Chance, Maryland USA, det andet af de otte børn til Jean og Thomas Midkiff, og er bedst kendt som skuespiller, der portrætterede Louis Creed i gyserfilmen ''Pet Sematary''.

Så hvor rig er Dale Midkiff i slutningen af 2017? Ifølge autoritative kilder har skuespilleren en nettoværdi på over $1 million, akkumuleret fra hans over tre årtier lange karriere i det tidligere nævnte felt. Dales aktiver omfatter hans huse i Los Angeles, Californien og Chance, Maryland.

Dale Midkiffs nettoværdi 1 million dollars

Dale var interesseret i at optræde selv som barn og var efter sigende heldig nok til at have sin families støtte, når det kom til hans fremtidige kald. Han gik på Salisbury University, Maryland, før han flyttede til New York, hvor han oprindeligt arbejdede som tjener. Til sidst fik han sin debut med en rolle i filmen fra 1985 med titlen '' Streetwalkin'', der portrætterede Duke. Hans indsats og talenter blev bemærket af publikum og kritikere, som kaldte hans skuespil ''grittily imponerende'', og han var en bemærkelsesværdig tilføjelse til filmen. Midkiff fik dog sit gennembrud med rollen som Jock Ewing i tv-filmen med titlen "Dallas: The Early Years" i 1986, hvor han optrådte sammen med David Grant og Molly Hagan. Han havde travlt i hele den følgende periode og spillede rollen som Denis DeBeau i "Dream Street" i 1989, og samme år medvirkede han i gyserfilmen '' Pet Sematary'', en filmatisering af Stephen Kings roman af samme. navn, instrueret af Marie Lambert og også med Fred Gwynne og Denise i hovedrollerne. Når det kommer til den kritiske modtagelse, scorede ''Pet Semetary'' for det meste negative og middelmådige anmeldelser, men indtjente stadig over 57,5 millioner dollars ved billetkontoret, så det var med til at øge Dales nettoværdi.

I den kommende periode fortsatte Dale med at arbejde på adskillige tv-film, herunder ''Plymouth'' i hovedrollen som Gil Eaton, men som ikke blev en tv-serie, da ABC besluttede ikke at adoptere den. Midkiff havde meget på tallerkenen i begyndelsen og midten af 1990'erne, inklusive en bemærkelsesværdig rolle i ''Toothless'', en Disney-film fra 1997, hvor han portrætterede Thomas Jameson og optrådte sammen med Kristie Alley. Fra samme år havde han en bemærkelsesværdig rolle i tv-serien ''The Magnificent Seven'', der optrådte i dens 22 afsnit og medvirkede sammen med skuespillere som Michael Biehn, Eric Close og Andrew Kavovit. Derefter spillede han i ''Another Woman's Husband'', en tv-film baseret på ''Swimming Lessons'' af Lynne Hugo og Anna Tuttle Villegas.

Han gik videre til sine andre optrædener i tv-serier, han var gæstestjerne i et afsnit af ''CSI: Crime Scene Investigation'' i 2001, og i samme år spillede han i gyserfilmen med titlen ''Route 666'', tilføjede støt til sin nettoformue.

Når det kommer til hans videre karriere på lærred, fik han titelrollen i ''Debating Robert Lee'', en uafhængig film fra 2004 skrevet af Dan Polier og Matthew Klein, og i 2006 medvirkede han i tre dokumentarfilm baseret på ''Pet Semetary' '', og i 2007 optrådte i ''Love's Unending Legacy'', der portrætterede Clark Davis. Når det kommer til Midkiffs seneste projekter, var han gæstestjerne i serier som ''Klienten'' og ''Castle'' i henholdsvis 2013 og 2014, og samlet set har Dale medvirket i mere end 60 skuespilprojekter.

Når det kommer til hans personlige liv, har Midkiff været gift med Joan O'Connor siden 22. marts 1997; parret har tre børn.

Anbefalede: