Indholdsfortegnelse:

Andrei Kirilenko Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Andrei Kirilenko Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Andrei Kirilenko Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende

Video: Andrei Kirilenko Nettoværdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Løn, Søskende
Video: Andrei Kirilenko (Russia) highlights - Eurobasket 2011 Quarter/Semi/Bronze Medal Game 2024, Kan
Anonim

Andrei Kirilenko nettoværdi er $50 millioner

Andrei Kirilenko Wiki Biografi

Andrei Gennadyevich Kirilenko, født den 18. februar, 1981, er en russisk-amerikansk tidligere professionel basketballspiller, der blev berømt for at spille med Brooklyn Nets i National Basketball League (NBA). Han blev også kendt for sin deltagelse med CSKA Moskva og det russiske landshold i basketball. Han er i øjeblikket leder af det russiske basketballforbund.

Så hvor meget er Kirilenkos nettoværdi? Fra midten af 2017, baseret på autoritative kilder, er det rapporteret at være $50 millioner, erhvervet hovedsageligt fra hans år som professionel basketballspiller, der spillede i NBA og med CSKA Mosco og det russiske landshold.

Andrei Kirilenko nettoværdi $50 millioner

Født i Izhevsk, Rusland, lærte Kirilenko at spille basketball i en meget ung alder. Han deltog allerede i organiseret basketball, da han var 10, og snart blev han en af de yngste spillere, der sluttede sig til den russiske Basketball Super League, der spillede for Spartak Saint Petersburg. Efter et par år skiftede han til CSKA Moskva og hjalp dem med at vinde mesterskabet i 1998.

Med sine priser i Rusland sluttede Kirilenko sig snart til NBA. I en alder af 18 blev han den yngste europæiske spiller, der blev draftet af forbundet, og blev også den første russer, der blev draftet i første runde.

Selvom han blev draftet i 1999, var Kirilenko kun i stand til at spille med Utah Jazz i 2001. Han tilbragte det meste af sine professionelle år i NBA med Jazz og spillede med holdet indtil 2011. Han blev udnævnt til det første hold på NBA All -Rookie Team, og blev også valgt i 2004 NBA All Star-spillet. I sæsonerne 2005-2006 førte hans bedrift også til, at han blev udnævnt til det første NBA All-Defensive hold. Hans præstationer med Utah Jazz løftede både hans karriere og hans nettoværdi.

Efter sin tid med Jazz besluttede Kirilenko i 2011 at flyve tilbage til Rusland og spille med sit gamle hold CSKA Moskva, mens NBA var i lockout. På trods af kun at have spillet i et år, var han i stand til at vinde 2011-12 EuroLeague MVP og blev endda valgt til All-EuroLeague Team.

I 2012 vendte Kirilenko tilbage til NBA efter lockouten og sluttede sig til Minnesota Timberwolves. Efter et år skiftede han så til Brooklyn Nets, og også et år senere flyttede han til Philadelphia 76ers, men blev senere givet afkald efter ikke at dukke op efter at være blevet byttet. For sidste gang i 2015 spillede han igen for CSKA Moskva, inden han stoppede i juni 2015.

Udover at spille professionel basketball deltog han også ved OL og spillede for Ruslands landshold fra 2000 og fremefter. Hans år med at spille professionelt hjalp enormt med at hæve hans rigdom gennem årene.

Efter sin pensionering fra at spille professionel basketball vendte Kirilenko hjem og blev leder af det russiske basketballforbund.

Med hensyn til sit personlige liv har Kirilenko været gift med den europæiske sangerinde Masha Lopatova siden 2001, og de to har to sønner sammen.

Anbefalede: