Indholdsfortegnelse:

Matt Grahams nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Matt Grahams nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Matt Grahams nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Matt Grahams nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, Kan
Anonim

Matt Grahams nettoformue er 2 millioner dollars

Matt Graham Wiki Biografi

Matt Graham blev født i 1974 i USA og er en overlevelsesekspert såvel som en reality-tv-stjerne, som fik større fremtræden i 2014, da han var med i Discovery Channels reality-tv-serie "Dual Survival".

Har du nogensinde spekuleret på, hvor meget rigdom denne "stenaldershaman" har akkumuleret indtil videre? Hvor rig er Matt Graham? Ifølge kilder anslås det, at Matt Grahams samlede nettoværdi i slutningen af 2017 drejer sig om summen af $2 millioner, primært erhvervet gennem hans optrædener på kameraet.

Matt Grahams nettoværdi 2 millioner dollars

Matt tog sine første skridt mod sin ret ekstreme måde at leve på i en alder af kun 15 år, da han dykkede ned i klatring og triatlons verden. I en alder af 17 slog han sig midlertidigt ned i Yosemite Valley, Californien, hvor han begyndte at lære primitive overlevelsesevner fra de indianske stammer Paiute og Miwok, mens Matt i en alder af 20 tjente som eftersøgnings- og redningssporer i Sierra Nevada Mountains' Sequoia National Park i Californien. Dette engagement hjalp ikke kun Matt med at øge sine færdigheder, men gav også grundlaget for hans nuværende nettoværdi.

På det tidspunkt gjorde den unge Matt også en indsats for at mestre evnerne til at rejse uden mad eller udstyr, og i en alder af 23 løb han 1.750 miles (omkring 2.800 km) på Pacific Crest Trail på kun 58 dage. På grund af mangel på transport rejste Matt også til fods gennem Arizona og Californien og tilbagelagde en afstand på op til 80 km om dagen. I en alder af 24 fik Graham et job på Boulder Outdoor Survival School i Utah, hvor han lærte andre, hvordan man overlever i ørkenen. Denne forlovelse hjalp utvivlsomt Matt Graham med at tilføje en sum til den samlede formue.

I 2013 optrådte Matt i Discovery Channels reality-tv-konkurrenceserie "Dude, You're Screwed". Men i det virkelige rampelys kom han i 2014, da han blev castet til den fjerde sæson af et andet Discovery Channel TV's overlevelsesshow - "Dual Survival". Da han er med i 10 afsnit gennem sine tre sæsoner, øgede Matt dramatisk ikke kun sin popularitet, men også sin nettoværdi.

I 2016 optrådte Matt i National Geographic Channels reality-tv-serie "Life Free or Die". Bortset fra alle dem, der allerede er nævnt ovenfor, har Graham fungeret som en særlig konsulent for Les Strouds tv-dokumentarserie "Survivorman" samt CBS TV's "The Amazing Race", og har også givet sin ekspertise til magasinerne Trial Runner og Wilderness Way. Han er en primitiv-levende lærer og overlevende færdigheder instruktør for Ansari Outdoor Program, såvel som en udendørs instruktør for de unge marinesoldater og canadiske kadetter. Uden tvivl har alle disse bestræbelser hjulpet Matt Graham til også at øge størrelsen af hans rigdom.

Matt Graham er ikke kun en survivalist, men også en jæger i topklasse - han er en uofficiel verdensmester i atlatl, en speciel spydkaster samt en langbuemester. Udover disse er han også en dygtig kampsportskunstner, erfaren i Taekwondo, Jeet Kune Do, Judo og Wushu Kung Fu.

I sit personlige liv inkluderer Matt Grahams unikke og ret primitive måde at leve på at tilbringe op til seks måneder om året i ørkenen i Utah-bjergene, leve fuldt forbundet med naturen – sove i et håndlavet husly, samle mad, jage og hjerne. -garv huder for at lave sit eget tøj. Der er ingen offentlig information om noget romantisk forhold - Mat formodes stadig at være single.

Anbefalede: