Indholdsfortegnelse:

Kelly Ripa nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Kelly Ripa nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kelly Ripa nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Kelly Ripa nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Kelly Ripa & Mark Consuelos Stun On Romantic Grecian Getaway! | Access 2024, Kan
Anonim

Kelly Maria Ripas nettoværdi er $110 millioner

Kelly Maria Ripa løn er

Image
Image

$20 millioner

Kelly Maria Ripa Wiki Biografi

Den amerikanske skuespillerinde, tv-producer, talkshow-vært og programvært Kelly Ripa, blev født den 2. oktober 1970 i Stratford New Jersey, og blev fremtrædende i 1990, da hun sluttede sig til rollebesætningen i sæbeoperaen "All My Children", i som hun spillede rollen som Hayley Vaughan Santos i 12 år, hvilket viste sig at være en af de mest populære karakterer i serien, som faktisk blev sendt i over 40 år.

Så hvor rig er Kelly Ripa fra midten af 2017? Ifølge autoritative kilder er Kellys nettoværdi anslået til at være over 110 millioner dollars, hvoraf det meste hun har samlet fra sine optrædener på skærmen i en karriere, der begyndte i midten af 1980'erne. Som et eksempel tjente Ripa i 2013 20 millioner dollars og tilføjede 24,5 millioner dollars fra salget af hendes penthouse i New York.

Kelly Ripa nettoværdi $110 millioner

Kelly Maria Ripa er af irsk og italiensk aner. Hun blev uddannet på Eastern High School i Stratford, men lærte også ballet og at spille klaver fra en tidlig alder. Det var i gymnasiet, hvor hun besluttede at forfølge en skuespillerkarriere, efter at hun blev inspireret af sin dramalærer. Ripa fortsatte sine studier på Camden County College, men stoppede sine studier og flyttede til New York for at blive skuespiller. Ripas succes kom tidligt, da hun blev castet til at portrættere Vaughan i "All My Children", som først blev sendt på tv-skærme i 1970, og afsluttede dens opløb i 2011 med 43 sæsoner og 10.755 afsnit i alt. Gennem årene modtog showet adskillige priser, herunder Daytime Emmy, Writers Guild of America og Directors Guild of America Awards.

Kelly Ripa blev derefter castet som en af hovedstjernerne i sitcom kaldet "Hope & Faith", skabt af Joanna Johnson, som kørte fra 2003 til 2006, formåede at tiltrække et betydeligt publikum og endda inspirere til udgivelsen af internationale versioner af at vise. Hovedsageligt på grund af hendes præstation i showet, blev Ripa tilbudt en stilling sammen med Regis Philbin, som ledte efter Kathie Lee Giffords afløser på hans talkshow kaldet "Live!". I starten fungerede Ripa som Philbins medvært, og da han forlod showet i 2011, blev hun hovedvært, som blev omdøbt til "Live! med Kelly”. For at finde en passende medvært arbejdede Ripa sammen med berømtheder som Chris Harrison, Martin Short, Dana Carvey, Reggie Bush og Jerry Seinfeld for at nævne nogle få, men til sidst blev Michael Strahan valgt til at erstatte Philbin i "Live! med Kelly og Michael”. I øjeblikket forbliver Kelly Ripa med showet og fortsætter med at opbygge sin nettoværdi.

Bortset fra tv-shows har Kelly Ripa optrådt i filmene "Marvin's Room", med Leonardo DiCaprio og Meryl Streep i hovedrollerne, "The Stand-In" og "Fly Me to the Moon", men tv er bestemt hendes styrke.

I sit personlige liv har hun været gift med Mark Consuelos siden 1996, og de har tre børn. Kelly er også en kendt filantrop - i 2011 rejste hun 3,5 millioner dollars fra en begivenhed for "The Ovarian Cancer Research Fund".

Anbefalede: