Indholdsfortegnelse:

Finn Wittrocks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Finn Wittrocks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Finn Wittrocks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Finn Wittrocks nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Stephanie og Anders bryllup Brudevals 2024, Kan
Anonim

Peter ''Finn'' Wittrock Jrs nettoværdi er 5 millioner dollars

Peter ''Finn'' Wittrock Jr Wiki Biografi

Peter ''Finn'' Wittrock Jr. blev født den 28. oktober 1984 i Lenox, Massachusetts USA, af Kate Claire Crowley og Peter L. Wittrock, Sr. Hans far er en skuespiller, som havde indflydelse på Finns karrierevej, som han er en scene-, film- og tv-skuespiller, nok bedst kendt for at optræde i ''La La Land'' og ''American Horror Story''.

Så hvor rig er Finn Wittrock i slutningen af 2017? Autoritative kilder anslår, at Wittrocks nettoværdi er så høj som 5 millioner dollars, akkumuleret fra hans mere end ti år lange skuespillerkarriere.

Finn Wittrocks nettoværdi 5 millioner dollars

Som barn tilbragte Finn ofte tid på Shakespeare & Company-teatret, hvor hans far arbejdede. Han gik på Los Angeles County High School for the Arts, og afslog derefter en chance for at tilmelde sig The Juilliard School i håb om at forfølge sin skuespillerkarriere i Los Angeles. Han optrådte med små optrædener i adskillige tv-shows, men han blev ofte udsat for afslag, søgte ind på The Julliard School og blev optaget igen og var medlem af dramadivisionens gruppe 37 fra 2004 til 2008. I mellemtiden fra 2004, optrådte han som gæstestjerne i ''CSI: Miami''. Samme år fik han en birolle i filmen ''Halloweentown High''. Men efter denne rolle gik Finn på pause, indtil han i 2009 begyndte at spille Damon Miller i ''All My Children'', der blev sendt på ABC, og til sidst forlod showet i 2011, efter at have optrådt i de i alt 120 afsnit, hvilket tilføjede betydeligt til hans nettoformue.

Han vendte tilbage til det store lærred med en mindre rolle i actionkrimifilmen ''Twelve'', og forblev aktiv i begyndelsen af 2010'erne, idet han var gæstestjerne i serier som ''Criminal Minds'' og ''Law & Order': Special Victims Unit''. Sideløbende i 2012 medvirkede han i ''Death of a Salesman'', som var hans Broadway-debut, og som gav ham en Theatre World Award. I 2014 optrådte Finn i ''Winter's Tale'', og spillede samme år hovedrollen i ''Unbroken'', der indtjente over 163 millioner dollars i kassen. Samme år begyndte Finn at arbejde på ''American Horror Story'', debuterede i sæson fire og portrætterede en af hovedpersonerne, Dandy Mott. Samlet set modtog serien positiv respons fra publikum, som siges at ''stadig bringe spændingen, takket være dens pålidelige stilfulde præsentation og spilbesætning''. I 2015 arbejdede han på den femte sæson og blev castet som Tristan og Rudolph Valentino, og optrådte i ni afsnit.

I 2016 portrætterede Finn Greg Earnest i ''La La Land'', hvor filmen er en af årets mest succesrige film og indtjente 445,6 millioner dollars i billetkontoret. I 2017 spillede han Jim O'Connor i stykket ''The Glass Menagerie'', og Wittrocks fremtidige projekter omfatter ''American Crime Story'', der er planlagt til at optræde i 10 afsnit af showet i 2018. Hans film ''Locating' Silver Lake'' og ''Green Olds'' er i post-produktion og optræder som hovedpersonen i førstnævnte. Afslutningsvis har Wittrock optrådt i 28 film- og tv-projekter indtil videre.

I sit personlige liv har Finn været gift med Sarah Roberts siden 2014, parret har mødt hinanden år før på Julliard School.

Anbefalede: