Indholdsfortegnelse:

Duffy Waldorfs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Duffy Waldorfs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Duffy Waldorfs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende

Video: Duffy Waldorfs nettoværdi: Wiki, gift, familie, bryllup, løn, søskende
Video: Bryllup i folkekirken 2024, April
Anonim

Duffy Waldorfs nettoformue er 12 millioner dollars

Duffy Waldorf Wiki Biografi

Duffy Waldorf blev født den 20. august 1962 i Northridge, et kvarter i Los Angeles, Californien som James Joseph Waldorf Jr., og er kendt som en amerikansk professionel golfspiller efter at have vundet fire PGA-tourtitler.

Så hvor rig er Duffy Waldorf i slutningen af 2017? Autoritative kilder anslår, at Waldorfs nettoværdi er så høj som $12 millioner, akkumuleret fra hans over tre årtier lange karriere som professionel golfspiller.

Duffy Waldorfs nettoværdi 12 millioner dollars

Duffy gik på University of California, Los Angeles, og var på et golfhold der fra 1982 til 1985. Hans college golfkarriere var vellykket – Duffy fik sin første amatørsejr i 1984, da han vandt California State Amateur Championship, og var to gange NCAA All-American, og College Player of the Year i 1985, og Pac-10 Individual Champion i samme år, og blev desuden udtaget til Walker Cup. Waldorf har en bachelorgrad i psykologi.

Efter at have dimitteret fra college, fortsatte han med at blive professionel spiller i 1985, samme år som han deltog i PGA Tour. Som professionel spiller scorede han sin første sejr i oktober 1995 i LaCantera Texas Open, hvor han slog andenpladsen Justin Leonard med seks slag. I det næste år hævdede Duffy en T5 ved Masters ved at levere sin bedste karriereafslutning i et stort mesterskab. I 1997 tabte Duffy til David Duval i Michelob Championship på Kingsmill, besejret af en birdie på første ekstra hul. I 1999 blev Waldorf besejret af sin modstander Dennis Paulson i Buick Classic. Han kom dog hurtigt tilbage og scorede en sejr i konkurrencens slutspil. Det samme skete, da han i Westin Texas Open besejrede sin rival Ted Tryba i et andet playoff. Den 29. oktober 2000 vandt Duffy National Car Rental Golf Classic Disney, og hans champion tour sejre inkluderer 2015 Toshiba Classics sejren over Joe Durant, med en score på minus 20, og han besejrede Tom Lehman i januar 2016 i Mitsubishi Electric Championship ved Hualalai med et slag.

Som den seneste deltog Waldorf i det tidligere nævnte mesterskab igen i januar 2017. Han spillede i alt to runder og endte med en score på 132. I den følgende måned deltog han i Allianz Championship, hvor han havde score på 210. Den 19. marts 2017 tjente Duffy angiveligt $42.500, da han spillede i Tucson Conquistadores Classic. Ud over det spillede han i Bass Pro Shops Legends of Golf på Big Cedar Lodge i to runder og tjente $104, 166,67. Samlet set har Waldorf fem top ti-placeringer med et scoregennemsnit på 70,33. Hans sandspareprocent er 53,13%. Udover sine PGA-sejre havde han yderligere tre sejre. Waldorf var på den 193. plads på 2012 PGA Tour Money List. Han spiller i øjeblikket på Champions Tour.

I sit personlige liv er Duffy gift med Vicky Waldorf; parret har fire børn sammen og bor i New Smyrna Beach, Florida.

Anbefalede: